Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.10.2019 10:10:18
Deli članek:

VEČ SLABIH NOVIC za Muro: Ne samo poraz, poškodovana sta KLJUČNA IGRALCA!

Sinoči so nogometaši Mure v prvi tekmi četrtfinala pokalnega tekmovanja gostovali v Domžalah.

Gre za edini prvoligaški dvoboj v tem delu tekmovanja, prvih 90 minut pa se je končalo z zmago rumene družine, ki je slavila s 3:2.

Končni rezultat daje možnosti za napredovanje obema moštvoma, tako da bo o polfinalistu odločilo srečanje v Murski Soboti, ki bo na sporedu v sredo, 30. oktobra (19.30).

Po koncu srečanja so oba trenerja prevevali mešani občutki. Andrej Razdrh ni bil najbolj zadovoljen z rezultatom, saj je njegovo moštvo vodilo že s 3:1, drugi zadetek pa prejelo tik pred zadnjim žvižgom sodnika Mateja Juga. Na drugi strani je razumljivo, da Ante Šimundža ni mogel biti zadovoljen po porazu, a je izhodišče pred povratno tekmo vseeno sprejemljivo.

Kot da poraz ni bil dovolj slaba novica, je gostujoči strateg prejel še dve. In sicer v obliki poškodb dveh izjemno pomembnih členov udarne enajsterice. Najprej jo je skupil Klemen Šturm, ki je zaradi težav z gležnjem predčasno zaključil dvoboj in je po tekmi odšepal na avtobus, ki je muraše odpeljal v Prekmurje. V izdihljajih obračuna je močan udarec prejel še strelec prvega zadetka Nino Kouter. Kakšno je dejansko stanje poškodb pri obeh igralcih, bo pokazal podrobnejši zdravniški pregled.