Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.10.2019 07:11:07
Deli članek:

IZGINIL JE! Ni več član Olimpije?! Imel je pogodbo do LETA 2020, zdaj pa SEZNAM IGRALCEV razkriva, da...

Martin Metelko

Kam je izginil branilec Olimpije?

Pretekli teden smo poročali, da je Olimpija še povečala seznam nogometašev s profesionalnimi pogodbami, in sicer že na 58! To se je zgodilo, ko je z zmaji podpisal Ognjen Bakić, najstnik iz Črne gore, toda danes je seznam že krajši. Najnovejša dokumentacija Nogometne zveze Slovenije razkriva, da Olimpija pod profesionalno pogodbo nima več 58, marveč "le še" 57 nogometašev.

S seznama je milo rečeno nepričakovano izginil Jurij Španja, ki bi glede na podatke iz preteklega tedna moral biti član Olimpije vse do 30. junija 2020. Torej vse do konca sezone. Toda temu ni več tako, Španja glede na podatke, dostopne na spletni strani NZS, ni več član Olimpije.

Šele 20-letni levi bočni branilec ta hip sicer tako ali tako ni pri Olimpiji, kot posojen namreč nosi dres Brava, za katerega je v tej sezoni odigral 72 minut. Vse lepo in prav, toda ali je Olimpija z njim dejansko prekinila pogodbo? Klub Milana Mandarića tega ni ne potrdil ne zanikal. No, pa saj se tako ali tako že nekaj časa oglaša le, ko je treba spisati kakšno nesmiselno in predvsem nepotrebno izjavo za javnost. Da bi navijače obveščal, kaj se dejansko dogaja v klubu, za katerega navijajo številni, pač ne …

SPS/NKOlimpija.si