Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.10.2019 08:30:25
Deli članek:

ŠOK: Iz tujine preiskujejo letošnjo tekmo SLOVENSKE LIGE, sporne kar tri napovedi, ki so se URESNIČILE!

Jurij Kodrun

No, pa je na žalost prišlo tudi do tega. Po naših zanesljivih podatkih naj bi v tujini mednarodno združenje športnih stavnic preiskovalo, kaj se je zgodilo na tekmi najboljše slovenske lige. Preiskujejo dogodke na tekmi med Celjem in Rudarjem, ki je bila na sporedu 1. septembra 2019, torej tekma 8. kroga slovenske prve lige.

Seveda imajo stavniške hiše vedno na voljo tako imenovani monitoring, s katerim spremljajo vse, kar se dogaja na tekmah, ki so v ponudbi stavniških hiš po vsem svetu. Med njimi so tudi tekme najboljše slovenske nogometne lige, ki je najpogosteje na seznamu možnih stav, pa tudi tekme druge slovenske lige in preostala srečanja. Dobili smo namig, da je mednarodno združenje športnih stavnic pod drobnogled vzelo tekmo med Celjem in Rudarjem, ki je bila odigrana 1. septembra na stadionu Z'dežele pred več kot tisoč gledalci, končni rezultat pa je bil 3:0 za Celje. Zadetke za Celjane sta dosegla Ivan Božić (v 10. minuti po podaji Kerina) in Dario Vizinger (v 42. minuti po podaji Kerina ter v 50. minuti).

Na tujih stavnicah naj bi zaznali nenavadno visoka vplačila na to tekmo, in to na tri stavne ponudbe:
- na to, da se bo srečanje končalo z zmago domačih, tip 1
- na to, da se bo srečanje končalo z več kot 2,5 gola 
- na to, da bo končni rezultat srečanja 3:0

Včeraj so kolegi s tiskane izdaje Ekipe SN poklicali predsednika NK Celje Miloša Rovšnika, ki pa je bil zelo presenečen nad tem, o čemer smo ga spraševali. »Prvič slišim, da bi se lahko zgodilo kaj takega. Nihče se še ni obrnil na nas oziroma nas nihče ni obvestil, da smo v preiskavi, sam pa sem bil na tekmi, o kateri govorite, in opazil nisem nič spornega. Mislim celo, da bi morali na tej tekmi zmagati z višjo razliko,« je na naše vprašanje, ali se je kdo obrnil nanje in jih obvestil, da naj bi bilo omenjeno srečanje pod drobnogledom, odgovoril presenečeni predsednik Celja, v čigar glasu je bilo zaznati zaskrbljenost. »Še pred uro in pol sem bil v klubu, a mi glede omenjenega niso povedali nič,« je dodal Rovšnik.

VEČ O DOGAJANJU V SLOVENSKEM NOGOMETU SI LAHKO PREBERETE SAMO V TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!