horoskop Svet24.si

Horoskop za torek, 17. septembra

meghan 1 Svet24.si

Velikansko zmagoslavje ob izteku porodniške

Ljubezen Svet24.si

Kako prepoznati tisto čisto pravo ljubezen?

Davor KArničar Svet24.si

»Počivaj v miru, prijatelj moj«

020mv Odkrito.si

Natalija Gorščak: TV SLO je kot tanker, ki se ...

Natalija Gros Njena.si

Natalija Gros ujeta med plezanjem v kopalkah

nikolina-cvek Njena.si

Po šovu: Divje življenje Nikoline Cvek

bo
bo
3 12.09.2019 13:40:49

Nazaj po SKORAJ LETU DNI!! Olimpija 'okrepljena', zmaji MOČNEJŠI tudi za nogometaša, ki je …

Martin Metelko
Nova tekma Olimpije pred vrati, v Stožicah bo zanimivo v nedeljo.

Olimpija bo prvo tekmo po reprezentančnem premoru odigrala v nedeljo, ko bo v Stožicah gostovalo razpoloženo Celje. Trener ljubljanskega kluba Safet Hadžić po dolgem premoru verjetno nima prevelikih dilem glede začetne enajsterice, časa za pripravo je bilo več kot dovolj. Sta se pa v teh dneh v proces treninga z ostalimi člani ekipe vrnila dva nogometaša, ki sta bila dolgo časa na stranskem tiru.

Med kandidati za nastop že proti Celju je vnovič Jucie Lupeta, ki se je v pretekli sezoni poškodoval prav na tekmi s klubom in knežjega mesta. Portugalec bi se moral vrniti že pred nekaj tedni, a se to ni zgodilo, zdaj pa Hadžić trdi, da ovir za njegov vnovičen nastop ni več.

Prav tako je v kadru spet mladi Jan Gorenc. Centralni branilec je za Olimpijo podpisal pred začetkom pretekle sezone, ko je prišel iz Krškega. V zeleno-belem dresu ni odigral še niti ene tekme v Prvi ligi Telekom Slovenije, je pa dvakrat zaigral v pokalu. A prav na povratni tekmi, ki je bila oktobra lani, se je poškodoval, potem pa ga nismo več videli v akciji. Skoraj leto dni kasneje je Gorenc zdaj spet nared za napore, njegova težava je le, da na položaju centralnega branilca vlada precejšnja gneča.

Članki iz rubrike