Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

bo
bo
3 12.09.2019 13:40:49

Nazaj po SKORAJ LETU DNI!! Olimpija 'okrepljena', zmaji MOČNEJŠI tudi za nogometaša, ki je …

Martin Metelko
Nova tekma Olimpije pred vrati, v Stožicah bo zanimivo v nedeljo.

Olimpija bo prvo tekmo po reprezentančnem premoru odigrala v nedeljo, ko bo v Stožicah gostovalo razpoloženo Celje. Trener ljubljanskega kluba Safet Hadžić po dolgem premoru verjetno nima prevelikih dilem glede začetne enajsterice, časa za pripravo je bilo več kot dovolj. Sta se pa v teh dneh v proces treninga z ostalimi člani ekipe vrnila dva nogometaša, ki sta bila dolgo časa na stranskem tiru.


Med kandidati za nastop že proti Celju je vnovič Jucie Lupeta, ki se je v pretekli sezoni poškodoval prav na tekmi s klubom in knežjega mesta. Portugalec bi se moral vrniti že pred nekaj tedni, a se to ni zgodilo, zdaj pa Hadžić trdi, da ovir za njegov vnovičen nastop ni več.

Prav tako je v kadru spet mladi Jan Gorenc. Centralni branilec je za Olimpijo podpisal pred začetkom pretekle sezone, ko je prišel iz Krškega. V zeleno-belem dresu ni odigral še niti ene tekme v Prvi ligi Telekom Slovenije, je pa dvakrat zaigral v pokalu. A prav na povratni tekmi, ki je bila oktobra lani, se je poškodoval, potem pa ga nismo več videli v akciji. Skoraj leto dni kasneje je Gorenc zdaj spet nared za napore, njegova težava je le, da na položaju centralnega branilca vlada precejšnja gneča.

Članki iz rubrike