900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 12.09.2019 11:40:31

Ali Lionel MESSI odhaja iz BARCE? Argentinec je prekinil MOLK, njegov odgovor NE PUŠČA DVOMA!

Profimedia
Navijače Barcelone je pred dnevi prestrašila novica o tem, da Lionel Messi lahko že januarja brez odškodnine zapusti klub.

Argentinski zvezdnik Lionel Messi v letošnji sezoni še ni stopil na zelenico, trenutno še okreva po poškodbi mečne mišice, tudi ta konec tedna še ne bo nared za tekmo z Valencio. Toda bolj kot njegova poškodba trenutno vse tiste, ki stiskajo pesti za Barcelono, skrbi njegov status. 

Kot strela z jasnega je namreč pred dnevi na dan udarila novica, da lahko Lionel Messi že januarja brez odškodnine zapusti Barcelono. To je potrdil tudi predsednik Barcelone Josep Bartomeu: "Pogodba Lionela Messija je veljavna do izteka sezone 2020/21, vendar pa lahko igralec klub zapusti že pred zadnjo sezono v pogodbi. Takšne pogodbe so imeli tudi Xavi, Carles Puyol ali Andres Iniesta. Ti igralci si zaslužijo svobodo pri odločanju, vendar pa ne smemo biti zaskrbljeni, saj so vsi bili in so zelo zvesti Barceloni. Želimo si, da bi Messi za Barcelono igral do leta 2021 in še naprej. Glede tega vprašanja smo povsem mirni." 

A želje predsednika, vodstva kluba in navijačev so eno, na koncu pa bo vedno odločala želja nogometaša, v tem primeru Messijeva želja. V prvem velikem intervjuju po zelo dolgem času je Argentinec pojasnil tudi to: "Če sem iskren, ne morem potrditi ničesar. V pogodbi imam namreč člen o zaupnosti in če bi karkoli povedal, bi kršil to pogodbo. Lahko pa povem to, da bi rad ostal v Barceloni tako dolgo, kot bom lahko. Rad bi ostal celo svojo kariero, to je moj dom. Toda ne želim ostati v klubu samo zato, ker imam dolgo pogodbo, temveč zato, ker sem fizično dobro pripravljen, ker sem pomemben in ker v klubu vidim izjemen projekt. V klubu želim osvajati lovorike. Zame klavzule in denar nista pomembna, zame je pomemben zmagovalni projekt."

Članki iz rubrike