Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
9 12.09.2019 10:55:36

UPAM, da bo eden od njih DOBIL PO GAJBI in bo ... ŠOKANTEN napad in grožnje LEGENDE MARIBORA! (foto)

Marinko Galić je tokrat presegel samega sebe.

Nekdanji nogometaš Maribora in slovenske reprezentance ni bil zadovoljen s poročanjem medijev o njegovih precej ostrih besedah na račun predstav slovenske nogometne izbrane vrste in navijanja na tribunah stadiona v Stožicah. To svoje nezadovoljstvo pa je izrazil na zelo zanimiv način. Najprej je na svojem facebook profilu objavil fotografijo, ki so jo nekateri razumeli kot precej neokusno namigovanje na grob in nespoštljiv odnos do žensk. Ob fotografiji je pozval medije, naj zdaj poročajo še o tem, kaj je naredil štoparki, ki jo je pobral na poti domov. 

Nato pa je v pogovoru s svojimi spletnimi prijatelji Galić še korak dlje. Velik korak. Nevaren korak. Ko je eden od njegovih prijateljev komentiral, da ni problem v medijih, temveč v ljudeh, ki to berejo, je Galić odgovoril: "Res je. Res pa je tudi, da srčno upam, da bo eden od njih (novinarjev, op. p.) enkrat dobil po gajbi in bo trikrat prej razmislil preden kaj objavi." Kar lahko iz zajema zaslona skupaj z ženskimi čevlji, ki prebijajo vetrobransko steklo Galićevega avtomobila, prav tako vidite spodaj.  

Morda si kritiko marsikdaj zaslužimo in smo jo tudi pripravljeni sprejeti, pa naj prihaja od njega ali od vas. Toda s takimi besedami je v tej državi - svobodni in demokratični - treba biti izjemno previden.          

Galerija
Značke: galič, novinarji, ženske

Članki iz rubrike