britney Svet24.si

FOTO: Britney telovadi, oboževalci zaskrbljeni. ...

meghan 1 Svet24.si

Velikansko zmagoslavje ob izteku porodniške

Ljubezen Svet24.si

Kako prepoznati tisto čisto pravo ljubezen?

Davor KArničar Svet24.si

»Počivaj v miru, prijatelj moj«

020mv Odkrito.si

Natalija Gorščak: TV SLO je kot tanker, ki se ...

tina gorenjak Njena.si

Tina Gorenjak v objemu tajkuna

nikolina-cvek Njena.si

Po šovu: Divje življenje Nikoline Cvek

nu
nu
9 12.09.2019 10:55:36

UPAM, da bo eden od njih DOBIL PO GAJBI in bo ... ŠOKANTEN napad in grožnje LEGENDE MARIBORA! (foto)

Marinko Galić je tokrat presegel samega sebe.

Nekdanji nogometaš Maribora in slovenske reprezentance ni bil zadovoljen s poročanjem medijev o njegovih precej ostrih besedah na račun predstav slovenske nogometne izbrane vrste in navijanja na tribunah stadiona v Stožicah. To svoje nezadovoljstvo pa je izrazil na zelo zanimiv način. Najprej je na svojem facebook profilu objavil fotografijo, ki so jo nekateri razumeli kot precej neokusno namigovanje na grob in nespoštljiv odnos do žensk. Ob fotografiji je pozval medije, naj zdaj poročajo še o tem, kaj je naredil štoparki, ki jo je pobral na poti domov. 

Nato pa je v pogovoru s svojimi spletnimi prijatelji Galić še korak dlje. Velik korak. Nevaren korak. Ko je eden od njegovih prijateljev komentiral, da ni problem v medijih, temveč v ljudeh, ki to berejo, je Galić odgovoril: "Res je. Res pa je tudi, da srčno upam, da bo eden od njih (novinarjev, op. p.) enkrat dobil po gajbi in bo trikrat prej razmislil preden kaj objavi." Kar lahko iz zajema zaslona skupaj z ženskimi čevlji, ki prebijajo vetrobransko steklo Galićevega avtomobila, prav tako vidite spodaj.  

Morda si kritiko marsikdaj zaslužimo in smo jo tudi pripravljeni sprejeti, pa naj prihaja od njega ali od vas. Toda s takimi besedami je v tej državi - svobodni in demokratični - treba biti izjemno previden.          

Galerija
Značke: galič, novinarji, ženske

Članki iz rubrike