nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

nu
nu
9 12.09.2019 10:55:36

UPAM, da bo eden od njih DOBIL PO GAJBI in bo ... ŠOKANTEN napad in grožnje LEGENDE MARIBORA! (foto)

Marinko Galić je tokrat presegel samega sebe.

Nekdanji nogometaš Maribora in slovenske reprezentance ni bil zadovoljen s poročanjem medijev o njegovih precej ostrih besedah na račun predstav slovenske nogometne izbrane vrste in navijanja na tribunah stadiona v Stožicah. To svoje nezadovoljstvo pa je izrazil na zelo zanimiv način. Najprej je na svojem facebook profilu objavil fotografijo, ki so jo nekateri razumeli kot precej neokusno namigovanje na grob in nespoštljiv odnos do žensk. Ob fotografiji je pozval medije, naj zdaj poročajo še o tem, kaj je naredil štoparki, ki jo je pobral na poti domov. 

Nato pa je v pogovoru s svojimi spletnimi prijatelji Galić še korak dlje. Velik korak. Nevaren korak. Ko je eden od njegovih prijateljev komentiral, da ni problem v medijih, temveč v ljudeh, ki to berejo, je Galić odgovoril: "Res je. Res pa je tudi, da srčno upam, da bo eden od njih (novinarjev, op. p.) enkrat dobil po gajbi in bo trikrat prej razmislil preden kaj objavi." Kar lahko iz zajema zaslona skupaj z ženskimi čevlji, ki prebijajo vetrobransko steklo Galićevega avtomobila, prav tako vidite spodaj.  

Morda si kritiko marsikdaj zaslužimo in smo jo tudi pripravljeni sprejeti, pa naj prihaja od njega ali od vas. Toda s takimi besedami je v tej državi - svobodni in demokratični - treba biti izjemno previden.          

Galerija
Značke: galič, novinarji, ženske

Članki iz rubrike