favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 12.09.2019 11:24:23

Florentino Perez ima NOVO 'TARČO'! ZANJ bo pripravil 210 milijonov evrov!

Reuters
Navijači madridskega Reala so še vedno razočarani, ker se klubu v poletnem prestopnem roku ni pridružil Neymar ali Paul Pogba.

Zaradi tega so razočarani tudi odgovorni v klubu, še posebej predsednik Florentino Perez, ki si na vsak način želi pripeljati enega od največjih zvezdnikov svetovnega nogometa. Edenu Hazardu je želel dodati še eno slovito ima, a mu ni uspelo, zdaj pa se je odločil, kdo je njegova naslednja tarča.


Informacije iz Španije pravijo, da bo naredil vse, da bi do naslednjega poletja na stadion Santiago Bernabeu pripeljal nikogar drugega kot Mohameda Salaha. Za krilnega napadalca Liverpoola se je odločil, ker so se stvari okoli še dveh velikih želja, Harryja Kana in Kyliana Mbappeja, močno zapletle in s tem se bojda ne misli več ukvarjati.

Zanj naj bi bil pripravljen odšteti 210 milijonov evrov in mu dati tako plačo, kot jo ima v Liverpoolu. Redsi se bodo zelo težko odrekli svojemu najboljšemu strelcu, ki je na Anfield prišel pred dvema letoma iz Rome, pogodba pa ga s klubom veže vse do poletja 2023. No ja, če si bo Egipčan zaželel novega izziva, bodo morali v klubu najverjetneje popustiti, saj je v ekipi najslabše imeti nezadovoljnega igralca.

Članki iz rubrike