Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za petek, 29. maja

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

sladkor, sladkorna Svet24.si

Kako zdravi smo Slovenci: tolminska občina ...

vila boštjan Necenzurirano

Obtoženi v aferi TEŠ6 skrili vile pred državo

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Patricija Lovenjak (1) Njena.si

Ljubezen po domače: Patricija povsem drugačna

ue
ue
0 12.09.2019 11:51:38

Napadel SELEKTORJA IZRAELA med tiskovno konferenco! Možakar IZGUBIL ŽIVCE, niso ga mogli ustaviti! (video)

Izraelski selektor si bo to tiskovno konferenco zapomnil.

Izrael je v Sloveniji doživel grenak poraz, ko je zapravil vodstvo z 2:1 in prejel tretji zadetek malo pred koncem tekme. Vemo, da je bil selektor Andreas Herzog besen kot ris, jezni so bili tudi navijači reprezentance.

Pa ne le po tekmi v Ljubljani, nezadovoljstvo je bilo veliko že po prejšnji tekmi Izraela doma s Severno Makedonijo, na kateri je bil izid 1:1. Prav po tej tekmi je prišlo do nenavadnega dogodka na tiskovni konferenci. Herzog se je ravno pripravljal na komentar, ko je na sceno stopil možakar in začel glasno kritizirati.

Sam je povedal, da je star 65 let, dosti več ga nismo razumeli, saj je njegova angleščina milo rečeno slaba. Verjetno ga ni razumel niti Herzog, a tudi on je dojel, da moški ni zadovoljen in da kritizira igro reprezentance in verjetno tudi njega. Zanimivo je, da možakar očitno sploh ni novinar, zato je vprašanje, kako je lahko prišel na tiskovno konferenco in kako, da so mu tako dolgo pustili govoriti. Herzog ga je mirno poslušal in si najbrž mislil svoje, mogoče pa je opaziti tudi nasmešek na njegovem obrazu, očitno mu je bilo po eni strani vse skupaj tudi zabavno.

Članki iz rubrike