Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
4 25.08.2019 11:15:58

Milan MANDARIĆ vrača udarec nesojenemu kupcu OLIMPIJE: Od njega smo prejeli le ...

Jurij Kodrun
Sage s prodajo ljubljanskega nogometnega prvoligaša Olimpije še ni konec. Srbsko-ameriški poslovnež Milan Mandarić še ni našel primernega kupca. Med kandidati za nakup Olimpije se je največkrat slišalo ime Gabriele Nardin, ki pa s predsednikom ljubljanskega kluba ni našel skupnega jezika.

Saga glede prodaje Olimpije se nadaljuje. Več tednov je bil glavni in tudi edini kandidat za prevzem Olimpije italijanski poslovnež Gabriele Nardin, ki pa si je v zadnjih dneh premislil, Mandarić naj bi ga namreč označil za prevaranta. Nardin je tako v Kopru zbral nekaj slovenskih novinarjev, med drugim tudi kolege iz tiskane izdaje Ekipe SN, ter pojasnil svojo plat zgodbe.

TV Slovenija je glede na povedano želela tudi odziv Milana Mandarića, a se vabilu ni odzval, njegov predstavnik za medije pa je v pisnem odzivu zapisal, da se predsednik Olimpije z Nardinom ne ukvarja več od trenutka, ko je ocenil, da ta ni pokazal niti enega prepričljivega argumenta, da ima resne namene in denar, ki bi ga vložil v Olimpijo. Pri Olimpiji še pravijo, da so v klubu od Nardina prejeli nekatere dokumente, katerih verodostojnost je zelo vprašljiva.



Kot je že znano, želi Mandarić, ki bo 5. septembra dopolnil častitljivih 81 let starosti, po štirih letih skleniti delo v Ljubljani, potem ko je z zeleno-belimi osvojil po dva naslova državnega in pokalnega prvaka.

Zmaji so minulo sezono v slovenski prvi ligi sklenili na drugem mestu, osvojili pa so pokalno lovoriko. Olimpija je s sobotnim remijem z Muro po sedmih tekmah nove sezone skočila na prvo mesto prvenstvene lestvice. Z Aluminijem, ki je odigral eno tekmo manj, ima 14 točk.

Članki iz rubrike