hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 25.08.2019 08:18:08

Barca našla PRESENETLJIVO OKREPITEV: Dogovor SKORAJ SKLENJEN, tu so vse PODROBNOSTI!

Twitter
Pri Barceloni se očitno obeta nov prestop.

Kot poročajo španski mediji so se v katalonskem velikanu odločili pripeljati igralca, ki naj bi pomenil naložbo za prihodnost.

Gre za člana Leganesa Vasila Kraveca, 22-letni Ukrajinec pa igra na poziciji levega bočnega branilca. Kravec je bil v domovini član Karpatyja, nato pa se je pred dvema letoma in pol preselil v Španijo, kjer je postal član drugoligaša Luga.

Lugo si je igralca najprej izposodil, nato pa ga je dobil brezplačno, ker mu je potekla pogodba s Karpatyjem. Januarja letos je sledil nov prestop, v svoje vrste ga je zvabil Leganes in zanj plačall 2,5 milijona evrov.



Od takrat je za ta klub zbral sedem nastopov, šest prvenstvenih in enega pokalnega, kar je bilo očitno dovolj, da je o svoji kakovosti prepričal oglednike Barcelone.

Katalonski velikan si želi igralca najprej izposoditi in ga dati v svojo drugo ekipo. Hkrati pa naj bi se dogovoril za njegov odkup, pri čemer bi bila višina odškodnine štiri milijone evrov.

Bivši mladi reprezentant Ukrajine je ob šestih nastopih v španski la ligi odigral še 40 tekem v takmajšnji drugi ligi, 32 nastopov pa je zbral v najmočnejšem ukrajinskem prvenstvu.

Članki iz rubrike