mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Robert Balantič
Robert Balantič
4 14.08.2019 08:25:30

Razprodaja v DOMŽALAH! Še en VELIKI ZVEZDNIK pakira kovčke in se seli v ... NEMČIJO!

Martin Metelko
Ne le Shamar Nicholson, vse kaže, da bi utegnil Domžalčane po koncu evropske zgodbe – in z začetkom nove, kot pravi Simon Rožman – zapustiti še en nadvse pomemben člen ekipe oziroma je takšen razplet zelo verjeten. Blizu odhoda je Adam Gnezda Čerin, nadarjeni 20-letni vezist iz Idrije se spogleduje s selitvijo v Nemčijo.

Domžale so v krizi, Simon Rožman in njegovi varovanci na dozdajšnjih štirih prvenstvenih preizkušnjah še niso okusili slasti zmage. Kar trikrat so izgubili in enkrat remizirali, pogled na lestvico je temu primeren – grozen. Pred začetkom sezone na sončni strani Alp ni bilo junaka, ki bi si drznil napovedati takšen scenarij. Nikakor ne, niti po naključju, kljub temu in ne glede na vse pa se dvakratnim prvakom v zgolj nekaj dneh obeta še drugi milijonski prestop. In tretji takšen v tem poletju. Tržnico je odprl Benjamin Šeško, nadaljeval Shamar Nicholson in vse kaže, da jo bo zaključil še en veliki up slovenskega nogometa. Po naših informacijah bi bilo precejšnje presenečenje, če bi Adam Gnezda Čerin tudi v nadaljevanju sezone igral v rumenem domžalskem dresu.

cerin gnezda
Martin Metelko

Odločitev, s katero bomo vsi zadovoljni
»Da, obstaja možnost, da odide,« je pritrdil Matej Oražem. »Že po koncu sezone je bilo zanj veliko zanimanja, takrat smo ponudbe, ki so bile na mizi, zavrnili. Čeprav so bile zelo zelo dobre. Če pride kaj konkretnega in prepričan sem, da bo, se bomo odzvali kot vedno v takšnih primerih. Poslovno stojimo relativno dobro in nismo v položaju, da bi morali nujno prodajati, toda vsako ponudbo je treba pogledati z vseh zornih kotov, dobro premisliti in se o njej pogovoriti. In videti, kaj prinaša nam, kaj igralcu in potem sprejeti odločitev, s katero bomo vsi zadovoljni,« je dodal športni direktor Domžal.
»S tem se poskušam čim manj obremenjevati. Vem, da obstaja zanimanje in da nekateri klubi v tujini spremljajo moje igre, toda vse to je v domeni mojega zastopnika. Vem, da skrbi za moje dobro, in mi ne govori veliko o tem, kaj se dogaja in kaj bi se lahko zgodilo. Imam čisto glavo. V tem trenutku sem član Domžal, podpisano imam pogodbo, osredotočen sem zgolj na svoje obveznosti,« je med obema tekmama z Malmöjem v drugem krogu kvalifikacij za ligo Europa v pogovoru za naš časopis med drugim povedal Adam Gnezda Čerin, ki je zlasti v domačem dvoboju s Švedi igral zares odlično in takšno podobo nadgradil tudi z golom.

Nekaj več kot milijon evrov
Prav gotovo je 20-letni vezist pripravljen na korak naprej v svoji karieri...

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN IN NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike