Mucek Čarli Odkrito.si

Ali vaša mačka pogosto leži na vašem trebuhu?

11otrok1 Svet24.si

Kar enajst otrok hlača po njihovi hiši

vesolje Svet24.si

Tedenski horoskop: poleg utečenih smeri tudi ...

tovornjak, izanka, avtodom Svet24.si

FOTO: Drama na Ižanki! Pogumni voznik tovornjaka ...

archie Svet24.si

Princ William vrača udarec bratu Harryu

filip-pesek_pl Njena.si

Sin Rosvite Pesek je zaročen

gasper kramar Njena.si

Izgubil 95 kilogramov in osvojil nov cilj!

nu
nu
15 13.08.2019 22:11:51

Milanič ne bi mogel biti BOLJ JASEN in glasen: ZMANJKALO NAS JE samo zaradi ...

Drago Wernig - TAKA
Darko Milanič je v svojem slogu analiziral tekmo v Trondheimu.

»Odigrali smo zelo zelo dober, celo odličen prvi polčas. Mislim, da so tako videli vsi. In ko smo nato v zadnjih trenutkih prvega dela še zadeli, smo imeli veliko upanja. Zaradi tega je celotna slika druge tekme kljub enako visokemu porazu bistveno boljša," ocenjuje Milanič in verjetno se gre z njim strinjati. Zanimiv pa je njegov pogled na to, zakaj nato Maribor s tako igro in s tako podobo ni nadaljeval v drugem polčasu. Zakaj je bil ta povsem drugačen. 

"Nas je pa pri iskanju teh zadetkov, ki smo jih potrebovali, nato zmanjkalo. Da, ob boljši sliki na drugi tekmi nas je zagotovo zmanjakalo zaradi slike s prve tekme in njenih posledic« Milanič ugotavlja, da je divji lov iz prvega polčasa, ki bi lahko prinesel tudi kak zadetek več, vzel veliko moči. Sploh ko so Norvežani udarili nazaj, se je to poznalo. »Nasprotnik je pokazal veliko kvaliteto: ni bil pogosto pred našimi vrati, pa smo dobili tri zadetke. Mi pa ogromno prometa, tudi kar nekaj priložnosti, pa premalo golov," pravi. 

Vseeno pa je bil bolj zadovoljen kot po prvi tekmi v Mariboru. Celo precej bolj zadovoljen. "Gledam pozitivno na to tekmo. Da, morda je to čudno reči po novih treh prejetih golih, vendar z nekaj popravki bi to lahko bila prava podoba. Jasno je, da dobivamo preveč zadetkov in da izkoristimo premalo priložnosti. Toda to, kako smo stali, kakšna je bila želja, kako smo bili videti – to pa je bilo pravo,« je zaključil. 

Članki iz rubrike