Govorica telesa Dobra karma

Energijska napoved: mlaj prinaša prelomnico v ...

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za soboto, 22. februarja

cerar pocivalsek sarec bobo Reporter.si

Počivalšek okrivil Šarca: Neustrezen način ...

revščina Svet24.si

Položaj Slovenca: lani smo živeli malo bolje

rok furlan xx Necenzurirano

Bankrot Roka Furlana: prijava proti upravitelju ...

Nastja_Gabor_fotoAgencija-Ekskluzivno Njena.si

Slovenska glasbenika spet postala starša

hana Njena.si

Sanjski moški: Hana po hujšanju povsem drugačna

nu
nu
15 13.08.2019 22:11:51

Milanič ne bi mogel biti BOLJ JASEN in glasen: ZMANJKALO NAS JE samo zaradi ...

Drago Wernig - TAKA
Darko Milanič je v svojem slogu analiziral tekmo v Trondheimu.

»Odigrali smo zelo zelo dober, celo odličen prvi polčas. Mislim, da so tako videli vsi. In ko smo nato v zadnjih trenutkih prvega dela še zadeli, smo imeli veliko upanja. Zaradi tega je celotna slika druge tekme kljub enako visokemu porazu bistveno boljša," ocenjuje Milanič in verjetno se gre z njim strinjati. Zanimiv pa je njegov pogled na to, zakaj nato Maribor s tako igro in s tako podobo ni nadaljeval v drugem polčasu. Zakaj je bil ta povsem drugačen. 

"Nas je pa pri iskanju teh zadetkov, ki smo jih potrebovali, nato zmanjkalo. Da, ob boljši sliki na drugi tekmi nas je zagotovo zmanjakalo zaradi slike s prve tekme in njenih posledic« Milanič ugotavlja, da je divji lov iz prvega polčasa, ki bi lahko prinesel tudi kak zadetek več, vzel veliko moči. Sploh ko so Norvežani udarili nazaj, se je to poznalo. »Nasprotnik je pokazal veliko kvaliteto: ni bil pogosto pred našimi vrati, pa smo dobili tri zadetke. Mi pa ogromno prometa, tudi kar nekaj priložnosti, pa premalo golov," pravi. 

Vseeno pa je bil bolj zadovoljen kot po prvi tekmi v Mariboru. Celo precej bolj zadovoljen. "Gledam pozitivno na to tekmo. Da, morda je to čudno reči po novih treh prejetih golih, vendar z nekaj popravki bi to lahko bila prava podoba. Jasno je, da dobivamo preveč zadetkov in da izkoristimo premalo priložnosti. Toda to, kako smo stali, kakšna je bila želja, kako smo bili videti – to pa je bilo pravo,« je zaključil. 

Članki iz rubrike