Mucek Čarli Odkrito.si

Ali vaša mačka pogosto leži na vašem trebuhu?

11otrok1 Svet24.si

Kar enajst otrok hlača po njihovi hiši

vesolje Svet24.si

Tedenski horoskop: poleg utečenih smeri tudi ...

tovornjak, izanka, avtodom Svet24.si

FOTO: Drama na Ižanki! Pogumni voznik tovornjaka ...

archie Svet24.si

Princ William vrača udarec bratu Harryu

filip-pesek_pl Njena.si

Sin Rosvite Pesek je zaročen

gasper kramar Njena.si

Izgubil 95 kilogramov in osvojil nov cilj!

nu
nu
3 13.08.2019 21:03:26

Se je TU ZLOMILO?! Ste videli, KDO IN KAKO je v ključni akciji POKRIL najnevarnejšega Norvežana!

Grega Wernig
Mnogi so opozorili na dogajanje ob drugem zadetku Norvežanov.

Potem ko je Maribor ob koncu prvega polčasa povedel prek Rudija Požega Vancaša in si še dodatno dvignil apetite po preobratu, je Rosenborg takoj na začetku drugega dela izenačil. A to še ni bilo in ne bi bilo nič takega, kajti za Maribor se ni spremenilo kaj dosti. 3:0 je prinašalo popoln preobrat, 3:1 pa vseeno izničenje prednosti in odhod v podaljške. Vijolični so torej še naprej potrebovali dva gola, vse pa se je zlomilo nekaj minut pozneje, ko je Rosenborg izvajal kot.

Po njem je sredi kazenskega prostora, praktično brez skoka zadel Konradsen, in to so napake, ki si jih obramba na tej ravni ponavadi ne sme dovoliti. Ne samo da ni nihče od visokih igralcev napadal žogo s skokom, v srcu kazenskega prostora je izjemno nevarnega Konradsena pokrival ... Marcos Tavares. Sicer izjemen borec, levjesrčni kapetan, toda za take obrambe akcije vendarle neprimeren in okoren. Tako vsaj menijo mnogi.

Tavares je Konradsena skušal zaustaviti z rokami, saj druge možnosti preprosto ni imel. Pa tudi pri tem se mu je mlajši, skočnejši nasprotnik iztrgal in zadel malodane kot na treningu. Pa si o tem mislite, kar si hočete.  

Članki iz rubrike