Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Iztok Lukner
Iztok Lukner
0 15.06.2019 12:09:18

Italijani NORI na igralce iz SLOVENIJE: Klub iz elite NAVIJA za prihod fanta, ki je bil zanimiv in MARIBORU in OLIMPIJI

alesfevzer.com
Pred dnevi je iz Triglava prišla kar nekoliko presenetljiva novica, da se je klub sporazumno razšel z Drilonom Kryeziujem.

Enaindvajsetletni branilec je bil še nedolgo tega tudi tarča največjih klubov v državi, hkrati pa gre za člana mlade albanske reprezentance. Prav z njo je bil v zadnjem tednu, ko so Albanci igrali kvalifikacijsko tekmo za uvrstitev na Euro 2021, ki ga bosta skupaj organizirali Slovenija in Madžarska, ter se s Turki razšli brez zmagovalca. Po tem dvoboju so odigrali še dva prijateljska z Valižani. "Res je, bil sem z mlado albansko reprezentanco in igral na dveh tekmah. Moram pa povedati, da sem treniral tudi s člansko izbrano vrsto," nam je po vrnitvi iz Albanije povedal Drilon Kryeziu, ki je pred tem sicer igral za slovenske mlajše selekcije, a se je pred približno enim letom odločil sprejeti poziv selektorja Albana Bushija.


Takrat je povedal, da je v Sloveniji igral za kadete in mladince, da pa ga iz mlade izbrane vrste ni klical nihče. V slovenskem dresu je zbral 14 nastopov, prav vse pa v prijateljskih srečanjih, zato je bilo po njegovem mnenju bolje sprejeti poziv albanske mlade reprezentance, saj je s tem naredil korak naprej. Zanimivo pa je tudi to, da ima Kryeziu možnost igrati za kar tri izbrane vrste, saj je na njegov naslov prišlo tudi vabilo kosovske reprezentance, toda za zdaj se še ni odločil, katero državo bo izbral, je pa zelo jasno povedal, kakšne so njegove prioritete. "Da, lahko bi se odločil za eno izmed teh treh reprezentanc, a končne odločitve še nisem sprejel. Lahko vam pa povem, da je moja prva izbira še vedno Slovenija," je razložil zdaj že bivši nogometaš Triglava.

CELOTEN ČLANEK, V KATEREM RAZKRIVAMO TUDI IMENA KLUBOV, KI SE ZANIMAJO ZA DOSEDANJEGA ČLANA TRIGLAVA, SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike