kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 15.06.2019 09:36:30

POŠKODBI sledila še SLABŠA NOVICA: Francoski klub prenavlja ekipo, za Krhina pa ...

Profimedia
Si bo moral Rene Krhin poiskati novega delodajalca?

Za Nantesom je naporna sezona, tako v tekmovalnem kot predvsem psihološkem smislu. Klub je zadela tragedija, ko je najboljši strelec Emiliano Sala prestopil v Cardiff City, a umrl v letalski nesreči tik po podpisu pogodbe. To je pustilo posledice in Nantes je sezono v ligue 1 sklenil na zanj dokaj skromnem 12. mestu, kar pomeni, da je ostal brez Evrope. Vse to je upravo kluba prepričalo, da so potrebne korenite spremembe.


Kot poroča FootMercato, bo Nantes dodobra prenovil ekipo, spremembe pa bi lahko zadele tudi slovenskega reprezentanta Reneja Krhina. Slednji je izpustil zadnjih nekaj mesecev sezone, in sicer zaradi poškodbe, ki je še vedno ni zacelil. Zdaj je prejel novo slabo novico, po pisanju omenjenega medija je Mariborčan med tistimi nogometaši, ki jih je uprava bolj kot ne prečrtala. Krhin bi sicer lahko ostal med kanarčki, saj ima pogodbo še za eno leto, toda ni več nogometaš, na katerega bi se resno računalo. "Če bi zanj prišla ponudba, bi jo klub sprejel in Krhin bi lahko odšel," so zapisali francoski novinarji.

29-letni vezist se je k Nantesu sicer preselil pred letom dni, ko je zapustil špansko Granado, v vseh tekmovanjih je odigral 21 tekem, na katerih se je enkrat vpisal med strele.

Značke: rene-krhin, nantes

Članki iz rubrike