stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

jb
jb
3 15.06.2019 08:38:46

RAZKRIVAMO! Na treningih Olimpije tudi NEZNANEC: Velika okrepitev?! To je NAPADALEC, ki je zabil ... (foto)

Jurij Kodrun
Olimpija preizkuša tudi tujega napadalca.

Olimpija pred javnostjo skriva seznam nogometašev, ki so se udeležili prvega treninga pred začetkom nove sezone, bržčas tudi zato, ker se v Ljubljani mudi nekaj nogometašev na preizkušnji. Novinec je bil Denis Šme, ki ga javnosti ni treba predstavljati, precej večja neznanka pa je bil kratkolasi fant, za katerega nihče ni znal povedati, kdo je in od kod prihaja. Zdaj dvomov ni več, mi razkrivamo njegovo ime. Gre za Milana Basraka, 24-letnega napadalca z zanimivim življenjepisom. Rodil se je v Švici, a njegove korenine prihajajo iz Srbije. Kljub temu, da je še dokaj mlad, je v svoji karieri zamenjal že reci in piši 15 klubov! Ob tem ni nepomembno, da je v članski karieri zabil manj golov: vsega 11.

milan basrak
Jurij Kodrun

Nazadnje se je mudil pri Tatranu iz Prešova, kjer se ni vpisal med strelce, enako se mu je zgodilo na Malti pri Birkirkari. Kariero je sicer začel pri Zemunu, potem je bil še član Crvene zvezde, kjer pa ni odigral nobene tekme. Pot ga je vodila še do Sopota, Mačve, Smedereva, Inđije, Radnika, Radničkega, Metalaca, Catanzara, albanskega Partizanija in Napredka.

Zdaj se je ustavil v Ljubljani, poraja pa se seveda ključno vprašanje, ali bo tukaj tudi ostal. Safet Hadžić je poudaril, da želi napadalca, ki mu bo "garantiral 15, 20 golov na sezono". Je Basrak sposoben tega? Glede na statistiko se zdi, da zelo težko ...

milan basrak
Jurij Kodrun

Članki iz rubrike