phillip schofield 1 Dobra karma

Po 27 letih zakona priznal, da je gej, pred tem pa...

meghan markle Svet24.si

Meghan meni, da se jima je dvor maščeval

ivo hvalica pl2 Reporter.si

So mu prisluškovali? Ivo Hvalica verjame, da so ...

jadrnica, ogenj Svet24.si

Goreča jadrnica, opekline, klic na 112, v glavi ...

20130506-00441506 Necenzurirano

Bo Černač na policiji iskal Titove slike?

04-tv-dobrizdravniki-2-dobrizdravnik Njena.si

Skrita vloga zvezdnika v seriji Dobri zdravnik

Klemen Slakonja Njena.si

Slakonja o odnosu s partnerko, igralko Mojco Fatur...

nu
nu
4 11.06.2019 21:59:29

TOLE boža SRCA vseh MARIBORSKIH navijačev! Navdušenje VIJOLIČASTIH, jeza LJUBLJANČANOV (foto)

Grega Wernig
Navijači Maribora so navdušeni.

Aktualni slovenski državni prvaki, nogometaši Maribora, so danes opravili svoj prvi trening na pripravah v novo sezono. Darko Milanič je na uvodnem treningu pozdravil večino svojih varovancev, manjkali so le Luka Zahović, Kenan Pirić in Nardin Mulahusejnović, ki so dobili podaljšane 'počitnice' zaradi reprezentančnih obveznosti ter Rudi Požeg Vancaš, Gregor Bajde in Žan Kolmanič, saj še niso sanirali svojih poškodb. 

Prvi trening v novem klubu je opravil tudi Rok Kronaveter, do nedavnega prvi zvezdnik Olimpije in eden izmed najboljših nogometašev slovenske prve lige v zadnjih letih. Izkušeni Mariborčan je končno oblekel vijoličasti dres, kar zelo veseli vse mariborske navijače. In hkrati zelo jezi vse Ljubljančane. Ravno Kronaveter je bil namreč tisti, ki je bil najbolj zaslužen za dva naslova Olimpije v zadnjih štirih letih. 

"Kronaveter bo prinesel kvaliteto. Osebnost. Je eden od najboljših igralcev slovenske lige že kar nekaj časa. Pričakovanja so velika," je bil pred prvim treningom zadovoljen Darko Milanič. 32-letni Mariborčan je bil že na uvodnem treningu zelo motiviran, mi pa vam ponujamo majhno foto galerijo novopečenega zvezdnika vijoličastih. 

Članki iz rubrike