oven Dobra karma

Astrologija: za vročekrvnega Ovna morate biti ...

ženska, bolnišnica Svet24.si

22-letna Tea vendarle lahko objela psičko: "Ob ...

PER-upokojenci trgovina nemcija-reuters Reporter.si

Nemški izhod iz karantene: dalj časa bi v ...

denar, politika, gospodarstvo Svet24.si

Drugi paket pomoči: krediti namesto subvencij, ...

20200330-00997929 Necenzurirano

Kdo vse svetuje Gantarju v boju proti COVID-19

Gaia Asta 1 Odkrito.si

Gaia Asta: »Stanje pri nas se bo umirilo v ...

2_Nuša Rojs Njena.si

Nuša Rojs spet z Mijom

nu
nu
4 11.06.2019 21:59:29

TOLE boža SRCA vseh MARIBORSKIH navijačev! Navdušenje VIJOLIČASTIH, jeza LJUBLJANČANOV (foto)

Grega Wernig
Navijači Maribora so navdušeni.

Aktualni slovenski državni prvaki, nogometaši Maribora, so danes opravili svoj prvi trening na pripravah v novo sezono. Darko Milanič je na uvodnem treningu pozdravil večino svojih varovancev, manjkali so le Luka Zahović, Kenan Pirić in Nardin Mulahusejnović, ki so dobili podaljšane 'počitnice' zaradi reprezentančnih obveznosti ter Rudi Požeg Vancaš, Gregor Bajde in Žan Kolmanič, saj še niso sanirali svojih poškodb. 

Prvi trening v novem klubu je opravil tudi Rok Kronaveter, do nedavnega prvi zvezdnik Olimpije in eden izmed najboljših nogometašev slovenske prve lige v zadnjih letih. Izkušeni Mariborčan je končno oblekel vijoličasti dres, kar zelo veseli vse mariborske navijače. In hkrati zelo jezi vse Ljubljančane. Ravno Kronaveter je bil namreč tisti, ki je bil najbolj zaslužen za dva naslova Olimpije v zadnjih štirih letih. 

"Kronaveter bo prinesel kvaliteto. Osebnost. Je eden od najboljših igralcev slovenske lige že kar nekaj časa. Pričakovanja so velika," je bil pred prvim treningom zadovoljen Darko Milanič. 32-letni Mariborčan je bil že na uvodnem treningu zelo motiviran, mi pa vam ponujamo majhno foto galerijo novopečenega zvezdnika vijoličastih. 

Članki iz rubrike