Igor Mikić 3 Odkrito.si

VIDEO: Igor Mikić pozira v kopalkah

Opel Corsa 24. 6. 2019 Svet24.si

VIDEO: Slovencem avto »vzelo« hrvaško morje

pajek Petisvet.si

Če se določene živali bojite, to pomeni ...

velenje jezero bobo Svet24.si

Nove podrobnosti v zvezi s smrtjo v Velenjskem ...

Masterchef Slovenija Anna Paynich Svet24.si

Njene knjige gredo za med, sedaj odhaja v tujino

booty naslovna Njena.si

Zakaj ima 80 % žensk celulit in kako ga lahko ...

tomaž bizjak izločanje Njena.si

Tomaž z oddajo spoznal, da ima lahko tudi druga ...

nu
nu
4 11.06.2019 21:59:29

TOLE boža SRCA vseh MARIBORSKIH navijačev! Navdušenje VIJOLIČASTIH, jeza LJUBLJANČANOV (foto)

Grega Wernig
Navijači Maribora so navdušeni.

Aktualni slovenski državni prvaki, nogometaši Maribora, so danes opravili svoj prvi trening na pripravah v novo sezono. Darko Milanič je na uvodnem treningu pozdravil večino svojih varovancev, manjkali so le Luka Zahović, Kenan Pirić in Nardin Mulahusejnović, ki so dobili podaljšane 'počitnice' zaradi reprezentančnih obveznosti ter Rudi Požeg Vancaš, Gregor Bajde in Žan Kolmanič, saj še niso sanirali svojih poškodb. 

Prvi trening v novem klubu je opravil tudi Rok Kronaveter, do nedavnega prvi zvezdnik Olimpije in eden izmed najboljših nogometašev slovenske prve lige v zadnjih letih. Izkušeni Mariborčan je končno oblekel vijoličasti dres, kar zelo veseli vse mariborske navijače. In hkrati zelo jezi vse Ljubljančane. Ravno Kronaveter je bil namreč tisti, ki je bil najbolj zaslužen za dva naslova Olimpije v zadnjih štirih letih. 

"Kronaveter bo prinesel kvaliteto. Osebnost. Je eden od najboljših igralcev slovenske lige že kar nekaj časa. Pričakovanja so velika," je bil pred prvim treningom zadovoljen Darko Milanič. 32-letni Mariborčan je bil že na uvodnem treningu zelo motiviran, mi pa vam ponujamo majhno foto galerijo novopečenega zvezdnika vijoličastih. 

Članki iz rubrike