stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
1 07.06.2019 11:33:26

Rumena družina se širi, ĆORLUKA v Domžalah!

alesfevzer.com
Domžalčani predstavili prvo okrepitev za prihodnjo sezono.

Pred novo sezono je kot prvi novinec v klub prišel Josip Ćorluka. Štiriindvajsetletni bočni nogometaš je bil vso kariero član Širokega Brijega, za katero med člani igra od sezone 2014/15. 

Za bosanske mlade reprezentance je odigral 23 tekem. 

"Josipa smo spremljali že polno leto, odkar smo se začeli pripravljati na lanski obračun s Širokim Brijegom. Gre za igralca, ki lahko kvalitetno zapolni več igranih položajev, prav polivalentnost pa je v napornem ritmu, ki nas čaka tako poleti, kot jeseni, izjemno pomembna. Je izjemno srčen in borben igralec, to pa so karakterne lastnosti, ki so v ekipah vedno še kako dobrodošle," je ob prestopu dejal Matej Oražem, športni direktor Domžal

domzale corluka
nkdomzale.si

Tudi 24-letni nogometaš, ki lahko igra na več različnih položajih, je bil zadovoljen ob prestopu v Domžale, kjer je lani že igral v sklopu kvalifikacij za ligo Europa.

"V čast in zadovoljstvo mi je, da sem podpisal pogodbo z Domžalami. Vem, da gre za izjemno organiziran spoštovan klub, zato se novega izziva veselim. Nekaj pomoči pri moji odločitvi je imelo dejstvo, da sem Domžale že obiskal lani, ko smo s Širokim Brijegom tu gostovali v okviru kvalifikacij za Evropsko ligo. Že takrat sem bil nad samo organizacijo kluba in kvaliteto moštva navdušen, tako da se novega poglavja v svoji karieri že izredno veselim," pa je ob podpisu pogodbe dejal 24-letni bosanski bočni nogometaš.

Članki iz rubrike