Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 07.06.2019 08:59:15

Ali je to priložnost za Maribor in Olimpijo? Reprezentant je dobil PROSTE ROKE!

Grega Wernig
V taboru Triglava so zelo ponosni na svojo nogometno šolo, iz katere vsako leto pride kakšen zanimiv in nadarjen nogometaš, ki mu potem priložnost ponudijo v članski zasedbi.

Takih, ki so zrasli v njej, je v kranjskem prvoligašu kar nekaj. Med njenimi »proizvodi« je tudi Drilon Kryeziu. Devetnajstletni branilec je v prvoligaški druščini debitiral v zaključku sezone 2017/18, ko mu je takratni trener Siniša Brkić ponudil priložnost za dokazovanje, in to prav v času, ko se je Triglav boril za obstanek v družbi najboljših. Na koncu je zbral devet ligaških in en pokalni nastop, odigral pa je tudi en polčas v dodatnih kvalifikacijah za obstanek. Pričakovati je bilo, da bo njegova vloga v prejšnji sezoni še večja – in je tudi bila: zbral je 19 prvenstvenih nastopov, poleg tega pa je debitiral še v albanski reprezentanci do 21. leta starosti.

Zanjo se je odločil, ker je verjel, da mu bo to koristilo v nadaljnji karieri; navsezadnje je bil eden njenih najmlajših članov. Pred tem je igral za Slovenijo, in sicer je za selekcije U-17, U-18 in U-19 skupno zbral štirinajst nastopov. Govorilo se je, da se zanj zanimata tako Olimpija kot Maribor, bilo je tudi nekaj povpraševanja iz tujine in nekako se je zdelo, da se bo njegova kariera vzpenjala. Toda stvari očitno niso šle po začrtani poti, saj sta se Triglav in Drilon Kryeziu nekaj dni pred začetkom priprav na novo sezono odločila, da sporazumno prekineta sodelovanje, tako da ima branilec proste roke pri izbiri novega delodajalca.

Značke: kryeziu, triglav, plts

Članki iz rubrike