stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
5 07.06.2019 11:28:38

ZAHOVIĆ z vso silo! ILIČIĆ ŽELI V MARIBOR? To je moj odgovor! Njegova želja je zame ...

Josip Iličić je povedal svojo željo, Zlatko Zahović pa se je nanjo odzval.

»Veliko sem razmišljal o tem, da bi se rad nekega dne vrnil v slovensko ligo in končal tukaj. Verjetno ne kot kakšna prva zvezda in igralec v prvi vrsti, temveč v vlogi, ki bi bila zame nekakšen prehod med dolgoletnim igranjem v tujini in življenjem po igralski upokojitvi. Super bi mi bilo počasi, postopoma zaključiti doma, potem pa pač videti, kaj bom počel po koncu kariere. Seveda ne morem obljubiti, a to je moja želja,« je v intervjuju za Ekipo SN povedal zvezdnik (še vedno) Atalante in brez pomislekov razkril klub, v dresu katerega bi zaigral.

»Gospoda Zlatka Zahovića sem že poklical in mu rekel, naj začnejo zbirati denar zame (smeh). Šalim se, denar bo najmanj pomembna stvar na svetu. Glede ostalega pa se ne šalim. Če se mi bo uresničila želja in se bom imel možnost vrniti v slovensko ligo, želim igrati le tam, kjer sem preživel najlepših nekaj mesecev in kjer so mi v zelo težkih trenutkih dali vse. Če bom imel možnost zaključiti kariero v Sloveniji, se bom vrnil v Maribor – samo v Maribor. Drugo ne pride v poštev,« je poudaril Iličić in seveda se je moral odzvati športni direktor Maribora.   

»Hja, vsaka želja nekaj stane, tako da mi ni treba zbirati denarja,« se je ob nasmehu za Ekipo SN odzval športni direktor Maribora. »Seveda se šalim, če vas zanima, pa vam lahko zaupam tudi resen odgovor,« je pristavil športni direktor 15-kratnih prvakov. Kakopak je bilo zanimanje za ta odgovor veliko, Zahović pa ni razočaral nikogar. Še posebej ne navijačev vijoličastih. »Njegova želja – moj ukaz,« je odvrnil snovalec kadrovske politike pod Kalvarijo. In povedal vse, razplet zgodbe, ki je Štajersko dvignila na noge, se piše sam od sebe.

Članki iz rubrike