reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ba
ba
2 06.06.2019 11:06:46

NOVA OBRAZA na pripravah MURE, zgodil se je tudi ODHOD

Jurij Kodrun
Po sanjskem zaključku sezone in uvrstitvi v kvalifikacije za ligo Europa so Ante Šimundža in njegovi varovanci na zasluženem oddihu, a zelo kmalu bodo spet skupaj. Že v nedeljo (9. junija) na tradicionalni večerji ob začetku priprav, v ponedeljek bo na sporedu prvi trening.

Med navijači je kakopak vznemirljivo vprašanje, v kakšni zasedbi se bodo črno-beli zbrali; lahko pričakujejo kakšen nov obraz in ali bo kakšen pomemben člen ekipe zapustil Fazanerijo? "Delamo," se je odzval športni direktor Mure, ko smo o sestavi igralskega mozaika želeli izvedeti kaj več, kaj oprijemljivega. "Prizadevamo si, da bi se okrepili. Pogovori v tej smeri trajajo že nekaj časa, toda kaj bolj konkretnega v tem trenutku še ne morem povedati. Morda pa bom lahko kmalu. Morda bomo do konca tedna podpisali prvo pogodbo," je povedal Denis Rajbar.

Ni skrivnost, da Sobočani predvidevajo tri nove moči, in jasno je, da zasedba ob začetku priprav dokončno še ne bo sestavljena. "Trudimo se, iščemo ustrezne rešitve, na začetku priprav pa se nam bosta pridružila tudi dva hrvaška igralca, ki bosta na preizkušnji," je dejal snovalec kadrovske politike črno-belih in razkril, da Mihael Rebernik v prihodnje ne bo več del igralske zasedbe, saj v Murski Soboti z 22-letnim krilnim napadalcem ne bodo podaljšali sodelovanja. Že nekaj časa je slišati namigovanja, da naj bi bili nekateri muraši tarča snubcev iz tujine. Kakšno je stanje na tem področju? "Dovolj konkretne ponudbe za zdaj nismo dobili," je odvrnil športni direktor soboškega prvoligaša.

Članki iz rubrike