Jenrej Tozon Odkrito.si

Težki časi za Jerneja Tozona: njegovo dekle po ...

mamica jozica Svet24.si

FOTO: Jožica po moževi smrti ostala sama z ...

vesolje Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 17. do 23....

toča, Rona-Alpe Svet24.si

VIDEO in FOTO: V silovitem neurju dva mrtva, ...

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 16. junija

spela groselj grega 10 Njena.si

Špela odkrito: 'Poroka mi ne pomeni nič'

teja perjet-jani jugovic Njena.si

Iskrena izpoved slavne mamice Teje Perjet

nu
nu
3 15.04.2019 21:52:46

Sašo Udovič OSTRO o Milanu Mandariću: "To ni več ne športno ne življenjsko ..."

Olimpija, kdo bi tebe ljubil? Navijačev v Stožicah je vse manj, na zadnji tekmi z Aluminijem bi jih zlahka brez napak preštel kakšen prvošolček, tako malo jih je bilo.

Večina tistih, ki jim je za nogomet v prestolnici mar, prst usmerjajo v predsednika Olimpije, samodržca Milana Mandarića. Prileten ameriški poslovnež srbskega rodu je zmaje prevzel poleti 2015 in v še ne polnih štirih letih na trenersko mesto postavil 11 različnih strokovnjakov. Ti so v povprečju sedeli na klopi 102 dneva.

V športnem uredništvu nacionalke so pred mikrofon povabili Saša Udoviča, 50-letnega Ljubljančana in predvsem nekdanjega člana zeleno-belih ter v začetnem obdobju slovenske samostojnosti tudi stalnega članskega reprezentanta. Na Mandarićeve poteze se je odzval kritično: "Mislim, da dva naslova prvaka ne odtehtata vseh teh nepojasnjenih sprememb. Zakaj? Če zamenjaš šest trenerjev v eni sezoni, ne da to ni več nogometno, ampak ni več ne športno ne življenjsko. Kdo lahko v dveh, treh mesecih udejanji svojo vizijo, neko svojo pot, konec koncev svojo strokovnost? Težko. Skoraj nihče."

olimpija m24
m24


Za vroče železo je prijel - tako kot vedno - dežurni gasilec Safet Hadžić, ki pravi, da "pošteno povedano v Olimpiji ni nobenega zagotovila. Lahko rečem, da je stresno, ampak sem navajen."

Ljubljančani za vodilnimi Mariborčani zaostajajo že skoraj neulovljivih 12 točk. A tudi če bi bila ta razlika manjša in bi zanje še vedno tlelo upanje na ubranitev naslova, kadrovskim težavam v svojih vrstah, med štirimi stenami, ne bi mogli ubežati. Brez vizije ali celo nasprotno, kot so na zadnji tekmi na transparent zapisali Green Dragonsi: "Vsak teden nova vizija. Rezultat je apatija!"

• Ali spiš mirno, Milan Mandarić!? Dragonsi so s transparentom UBILI predsednika kluba!
JIH LAHKO PREŠTEJETE!? Sramoten obisk tekme Olimpije! Prizor vas bo ŠOKIRAL!

Članki iz rubrike