mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
3 15.04.2019 16:13:20

Real bo poleti 'RAZMETAVAL' z MILIJONI, obstaja pa tudi REZERVNI NAČRT!

Profimedia
Na stadionu Santiago Bernabeu se obeta zelo pestro poletje, predsednik Florentino Perez in trener Zinedine Zidane bosta močno prenovila zasedbo.

Prvi mož madridskega kluba je že zbral denar, s katerim želi v slačilnico pripeljati kar nekaj zvezdniških imen. Seveda jih bo precej tudi zapustilo špansko prestolnico, med njimi so najbrž Toni Kroos, Luka Modrić, Gareth Bale, Isco, in še bi se kdo našel, a seznam želja je res natrpan z zvezdniki svetovnega formata. Na njem so Kylian Mbappe, Neymar, Sadio Mane, Joao Felix, v glavnem igralci, ki stanejo celo premoženje.

Jasno je, da Perez ne bo mogel pripeljati vseh, še več, pri večini bi se utegnilo zalomiti. Pri Don Balonu so izvedeli, da ima predsednik Reala pripravljeno tudi rezervno različico, ta je precej cenejša od prej omenjene.



Na tem seznamu so se znašli David Neres, 22-letni krilni napadalec Ajaxa, za katerega se zanimajo tudi Manchester United, Arsenal, Napoli in Borussia Dortmund. Slednja je zanj že ponudila 33 milijonov evrov, a Ajax je ponudbo gladko zavrnil, saj zahteva okroglih 50 milijonov.

To bi bilo za Real verjetno kar sprejemljivo, če vemo, da Porto za Joaa Felixa želi iztržiti 120 milijonov, medtem ko bi Mane stal 180 milijonov, Kylian Mbappe pa okoli 280 milijonov ....

Članki iz rubrike