tira Dobra karma

Na ta preprost način nabolj učinkovito odženete...

ula šemole Svet24.si

FOTO: Slovenska zajčica z Balija: "Koronavirusa ...

ivo hvalica pl2 Reporter.si

So mu prisluškovali? Ivo Hvalica verjame, da so ...

jadrnica, ogenj Svet24.si

Goreča jadrnica, opekline, klic na 112, v glavi ...

20130506-00441506 Necenzurirano

Bo Černač na policiji iskal Titove slike?

Benjamin Dolić, the vocie (4) Njena.si

Presenečenje: Nemčijo bo na Evroviziji zastopal ...

Ema 2 Njena.si

EMA: Nepričakovana poteza RTV Slovenija ...

nu
nu
0 15.04.2019 16:56:49

KAOS NA DERBIJU BOLGARSKE LIGE! Nogometaš izzival, huligani vdrli na igrišče (VIDEO)

Nogometaš gostujočega Ludogorca Cosmin Moti je povzročil kaos na derbiju bolgarske lige.

V zadnjih letih serijski bolgarski prvak je gostoval v Sofiji pri Levskemu in na enem od najtežjih gostovanj v ligi dosegel izjemno pomembno zmago v boju za ubranitev naslova. Potem ko je deset minut pred koncem Romun iz enajstmetrovke dosegel zadetek za 0:2 in s tem domačinom zabil zadnji žebelj v krsto, si je privoščil nekaj, kar je močno razjezilo domače navijače.

Po zadetku je stopil pred njihovo tribuno, razširil roke in se provokativno postavil. Domači huligani, ki slovijo kot eni najhujših v državi, so eden za drugim preskočili ograjo, ki loči tribuno od igrišča. Le hiter odziv varnostne službe in policije je preprečil hujše nerede. Na provokacijo Motija so se istočasno odzvali tudi domači nogometaši, ki so romunskega obrambnega igralca opozarjali, da njegovo početje ne pelje nikamor.

Sodnik je igralca naposled izključil, nogometaš pa se še kar ni umiril. Ko je obkrožen z varnostniki zapuščal igrišče, je navijačem kazal prst na ustih, češ da naj utihnejo. Navijači kakopak niso utihnili, ampak so še bolj pobesneli. Eden od njih je celo skočil na tunel, skozi katerega je igralec odhajal v slačilnico. Pleksi steklo ni zdržalo težo navijača ...

Članki iz rubrike