hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 15.04.2019 17:40:30

KAJ SI TI NOR?! Real bi Pogbaja, United pa PRIPRAVLJA TOLE!

Reuters
Tole pa bo vojna.

V madridskem Realu se ozirajo po zvezdnikih drugih klubov, ki bi jih pripeljali na stadion Santiago Bernabeu. Med izbranci je tudi Paul Pogba, slednjega si močno želi trener Zinedine Zidane. Želja je celo tako velika, da je kraljevi klub zanj pripravljen odšteti 150 milijonov evrov odškodnine.


Pri Manchester Unitedu pa imajo svoj načrt. Dejstvo je, da Francoza ne želijo prodati, da bi ga zadržali na Old Traffordu pa mu ponujajo nič drugega kot - kapetanski trak! Trener Ole Gunnar Solskjaer bo iskal novega kapetana, saj bo zdajšnji Antonio Valencia zapustil klub, njegov namestnik Ashley Young pa ne bo imel več tako pomembne vloge v ekipi.

Norvežan bi s tem Pogbaju rad pokazal, kako pomemben člen Uniteda je, igralec pa se bo moral odločiti, kaj mu pomeni več, biti kapetan pri Unitedu ali igrati za Real. Ob tem si vragi želijo podaljšati sodelovanje z 26-letnim vezistom, pogovori pa naj bi se začeli naslednji mesec, saj igralca ne želijo motiti v ključnem delu sezone, ko se klub bori za mesto, ki bi prinesel udeležbo v ligi prvakov. Prav tako pa je znano, da Pogbaja zanima delo pod vodstvom slovitega rojaka pri Realu ...

Članki iz rubrike