stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

rb
rb
1 05.03.2019 08:12:27

Na UMAZANO slačilnico so se odzvali DOMŽALČANI: Ni prav, TODA ne zdi se nam primerno...

V nedeljskem zgodnjem večeru se je na družbenih omrežjih pojavila fotografija domžalske slačilnice po tekmi v Fazaneriji, ki je marsikoga pustila odprtih ust.

Ni manjkalo začudenja, razočaranja in tudi zgražanja, ker so dvakratni prvaki za seboj pustili pravo malo razdejanje. Vsepovsod so ležale plastenke, prazne kartonske škatle za pico in ostanki italijanske specialitete, ni manjkalo niti bananinih olupkov. Popolnoma jasno je, da garderobe po koncu dvobojev niso vzor čistoče, vendar je hkrati res, da soboški prizor ni bil ravno prijeten. 
"Interno smo rešili, da se tovrstni primeri v prihodnje ne bi več ponovili. Nikakor nismo ponosni na nastalo stanje in ga seveda obžalujemo, vodstvu Mure smo se tudi že opravičili. Je pa dejstvo, da so podobni prizori pogosto vidni tudi v gostujoči garderobi na domžalskem stadionu, verjetno pa tudi v mnogih drugih po vsej Sloveniji in v tujini, a se nam ne zdi primerno ali potrebno tovrstne prizore posredovati v javnost," so sporočili iz domžalskega kluba.
Ob tem je nadvse zanimivo, na kakšen način so se fotografije pojavile v javnosti. Za ekskluzivo so poskrbeli na facebook strani NK Dobrovce. Kako, zakaj, ostaja zavito v tančico skrivnosti …

Članki iz rubrike