nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 05.03.2019 06:40:08

Javil se je Antonio Cassano in pred vsemi ’RAZČETVERIL’ ženo Maura Icardija: Ti, Wanda, ti si KRIVA ZA VSE!!

Nekdanji italijanski reprezentant Antonio Cassano, ki je svoj čas igral tudi za Inter, je usmeril nemalo strupenih puščic v ženo Maura Icardija.

Odkar so kapetanski trak dali Samirju Handanoviću, Mauro Icardi ne igra za Inter. Sam pravi, da je poškodovan, zdravniki Interja odgovarjajo, da z njegovim kolenom ni nič narobe. Zdrahe okrog Argentinca kakopak še kako dvigujejo prav v italijanskem nogometu, zdaj pa se je v vse skupaj vpletel tudi kontroverzni Antonio Cassano, ki je z vsemi orožji udaril kar po Icardijevi – ženi! Slednjo je s svojimi besedami skorajda ’razčetveril’, dejansko ji je povedal, kar bi ji marsikdo, pa ji ni še skorajda nihče.

"Oseba, ki je ustvarila to katastrofo, je ona. Ona je ustvarila probleme glede Icardija. Ona je požgala tla okrog njega. Bodimo iskreni in si nalijmo čistega vina. Ti, Wanda, govoriš preveč. Ti si trener, ti preprosto preveč izkoriščaš družbena omrežja," je Wandi sporočil nekdanji nogometaš Rome in Reala iz Madrida ter nadaljeval: "Če je Inter Icardiju vzel trak, je zagotovo obstaja razlog za to. Ausilio, Marotta, Spalletti in Zhang niso nori in neumni. Pa tudi: sprva Mauro ni čutil bolečin v kolenu. Začuda so se pojavile, ko so mu vzeli trak. Ko mi je bilo 21 let, sem tudi sam povzročal scene. Če se ne bo vrnil na trening, bo odšel. Povratka ne bo. Ampak dejstvo je, da se že štiri mesece pogovarjamo o vsem tem, in to zgolj zato, ker je Wanda rekla, kar je rekla. Spalletti me je pri mojih dvajsetih izbral za Tottijevega namestnika kapetana. Ko mi je vzel to vlogo, je to storil, ker nisem bil vzor. Če ga je vzel Icardiju, je zagotovo imel odličen razlog."

cassano

Članki iz rubrike