nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
1 05.03.2019 06:34:33

Joc Pečečnik bi SIJAL OD ZADOVOLJSTVA … Olimpija ima novega PARTNERJA, pogodba podpisana!

Joc Pečečnik
arhiv M24
Sodelovanje sta sklenila ljubljanska nogometna kluba Olimpija in Interblock.

Pred leti se je Joc Pečečnik odkrito spogledoval s prevzemom Olimpije. Tedanje vodstvo slednje je bilo odločno proti, to velja tudi za navijače, pa je ideja padla v vodo. Pečečnik je nato ostal pri Interblocku, zdaj je tudi slednji zanj preteklost. No, toda zdaj se je vendarle zgodilo, o čemer je na nek način sanjal že pred zdaj kar nekaj leti. Interblock in Olimpija sta namreč sklenila pogodbo o sodelovanju.


"Že tako dobri poslovni in prijateljski odnosi med mestnima nogometnima tekmecema Olimpijo in Interblockom bodo odslej še tesnejši. Podpisana je pogodba o partnerstvu med kluboma za določen čas. Sporazum o sodelovanju v mlajših selekcijah sta pred dnevi podpisala predsednik Interblocka Igor Pušnik in direktor Nogometne šole Olimpija do U14 Hajro Rizvić. Partnerstvo s podpisano pogodbo teče, poskusna doba se konča sredi junija. Po pogodbi in ob sporazumnem medsebojnem dogovoru med enakovrednima partnerjema se po poskusni dobi lahko podpiše večletno sodelovanje," so sporočili iz vodstva zmajev in dodali: "V tem času potekajo in bodo potekali skupni treningi selekcij od U8 do U14 Interblocka in Olimpjje, ki bodo služili kot spoznavanje in uvajanje v poglobljeno sodelovanje v naslednjih tekmovalnih sezonah. Prestopi med kluboma se izvajajo v medsebojnem sodelovanju in v korist razvoja otroka."

To je sicer že druga novost v zadnjem času, povezana z mladinskim pogonom Olimpije. Že pred tem so v Jami, kjer trenirajo mladi zmaji, dobili tudi reflektorje.

Članki iz rubrike