900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 19.01.2019 15:51:06

Druga tekma MARIBORA: Bila je DRUGAČNA kot prva, zgodila se je dolgo pričakovana VRNITEV (foto)

Grega Wernig
Vijoličasti so v prijateljski preizkušnji merili moči z Velenjčani.

Mariborčani so odigrali še drugo prijateljsko tekmo po začetku priprav. Po remiju brez golov z madžarskim prvoligašem Haladasem, so se varovanci Darka Milaniča v Ljudskem vrtu pomerili z varovanci Marijana Pušnika. Tokratna preizkušnja se je od uvodne razlikovala v tem, ker v domači zasedbi ni bilo Derviševića, Hotića, Zahovića, Vrhovca, Mlakarja in Klinarja, ki so se po petkovem treningu iz klubske pripravljalne baze preselili v reprezentančno. Še vedno nista v tekmovalnem ritmu Milec in Uskoković, zato so se vijoličastemu moštvu priključeni Matko, Maher in Grajfoner iz selekcije U-19 ter Koblar.

Kljub številnim odsotnostim so 14-kratni prvaki Velenjčane ugnali z 2:0 (1:0), v polno sta zadela Pihler (2) in Žugelj (69), vsekakor pa velja omeniti, da se je po dolgi odsotnosti zaradi poškodbe na igrišče vrnil Denis Šme, igral je v drugem polčasu.

MARIBOR; prvi polčas: Pirić, Kramarič, Rajčević, Šuler, Viler, Cretu, Pihler, Vršič, Felipe Santos, Mešanović, Tavares; drugi polčas: Handanović, Šme, Ivković, Koblar, Kolmanič, Maher, Cretu (od 62. Grajfoner), Žugelj, Bajde, Matko, Mulahusejnović.

RUDAR; prvi polčas: Pridigar, Dedić, Sekulić, Kašnik, Hrubik, Kitek, Pušnik, Trifković, Škoflek, Tučić, Radić; drugi polčas: Radan, Pušaver, Pišek, Tomašević, Vasiljević, Grabovac, Arap, Bolha, Vodeb, Črnčič, Li Haoran.

Galerija

Članki iz rubrike