GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

nu
nu
0 15.01.2019 16:17:59

NOVA MOČ v rumeni družini prihaja s štajerskega konca

Martin Metelko
Domžalčani, ki so jesenski del sezone končali na četrtem mestu, se pripravljajo na nadaljevanje sezone. Odslej tudi z novo močjo.

Domžalski dres bo spomladi nosil tudi obetavni Tilen Pečnik, s katerim je vodstvo Domžal sklenilo dvoinpolletno pogodbo. Krilni nogometaš, ki se odlično znajde tudi na položaju bočnega branilca, je nazadnje nastopal v dresu celjskega prvoligaša, v dresu katerega je skupno vknjižil 28 nastopov in dosegel zadetek ter dve asistenci.

V lanski sezoni se je kot posojen nogometaš kalil pri ravenskem Fužinarju. Pred tem je 20-letni Korošec zastopal še barve Mislinje in velenjskega Rudarja, v preteklosti pa je bil tudi član vseh mladinskih reprezentančnih selekcij Slovenije.

tilen pecnik
Jurij Kodrun


"Občutki ob podpisu pogodbe so zares čudoviti. Prihajam v izredno dobro organiziran klub, ki slovi po odličnem delu, o čemer sem se že lahko prepričal na lastne oči. Ko sem izvedel za zanimanje Domžal, nisem niti najmanj okleval pri svoji odločitvi. Moj cilj je, da se v najkrajšem možnem času privadim na novo sredino in se dodobra spoznam s soigralci ter hkrati ponotranjim zahteve trenerja in njegovih najožjih sodelavcev. V Domžale prihajam z močno željo po napredku, s trdim delom pa si želim pa stopiti po poti številnih nogometašev, ki so v tem klubu naredili velik korak naprej," veselja ob prihodu v rumeno družino ni skrival mladi nogometaš.

Novinca je pozdravil tudi športni direktor Matej Oražem, ki je prepričan, da ima Tilen s svojim potencialom, mladostjo in močno željo še veliko prostora za napredek. "Po odhodu Ibraimija ter Kirma smo iskali pomoč na zunanjih položajih, kjer se je Tilen pokazal kot primerna zamenjava. Gre za zelo raznovrstnega nogometaša, ki ima za seboj že nekaj prvoligaških izkušenj in bo lahko s svojo mladostjo in igrivostjo hitro ujel ritem naše ekipe in si na ta način skušal izboriti mesto v začetni enajsterici. Na trenutke je že pokazal svoj bogat potencial, verjamemo pa, da lahko v naši sredini še napreduje in nam hkrati pomaga do želenih rezultatov."

Članki iz rubrike