požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

zaprti-menedžerji Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
2 15.01.2019 12:32:48

Vidmarju uspel SANJSKI HAT-TRICK: Vratar Olimpije ima obilo razlogov za veselje!

www.alesfevzer.com
Ljubljančan Nejc Vidmar je podpisal novo pogodbo z Olimpijo.

Nejc Vidmar je pred natanko tremi leti izpolnil svoje otroške sanje in podpisal pogodbo z Olimpijo. Danes je podpisal novo, v zeleno-belem dresu, v katerem je doslej osvojil tri lovorike, bo igral najmanj do konca sezone 2020/21.

Izkušeni vratar, ki je imel v zadnjem času precej smole s poškodbami, te so sedaj pozabljene, ni skrival navdušenja ob podaljšanju sodelovanja s slovenskimi državnimi in pokalnimi prvaki. "Po težkih časih mi podpis nove pogodbe pomeni veliko. Zavedam se, da je pred nami zahtevna naloga, ampak v to zgodbo še naprej verjamem. Vedno sem s ponosom oblekel Olimpijin dres in tako bo tudi v prihodnje," je ob podpisu nove pogodbe za spletno stran Olimpije dejal Vidmar.


Ob tem pa je Nejca doletela še ena čast, saj je po odhodu Branka Ilića prevzel vlogo kapetana Olimpije, po odhodu Aljaža Ivačiča je postal tudi prvi vratar: "Stopam v velike čevlje. Od Branka sem se veliko naučil in naredil bom vse, da bo moštvo dihalo kot eno. S fanti se odlično razumem in ne potrebujejo dodatne motivacije za kakovostno delo. Zavedam se odgovornosti, ki jo prinaša kapetanski trak, hkrati pa komaj čakam prve tekme in da spišemo novo uspešno zgodbo."

"Nejc ima lastnosti, ki jih mora imeti kapetan Olimpije. Med najpomembnejšimi je vsekakor ljubezen do kluba. Tu sta še vztrajnost in želja, kar smo pri njem videli predvsem v lanski sezoni, ki jo je zaradi poškodbe praktično izpustil. A ni obupal, kazal je izjemen karakter, vztrajno treniral in čakal na priložnost. In jo tudi dočakal," pa je ob podpisu nove pogodbe z 29-letnim vratarjem dejal predsednik Olimpije Milan Mandarić.

Vidmarjev namestnik bo Nik Kapun, ki je prav tako pozabil na težave s poškodbami iz preteklosti, in je pripravljen ter motiviran za drugi del sezone.

Značke: olimpija, vidmar, kapetan

Članki iz rubrike