franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
10 15.01.2019 12:59:54

BUUUM!!! Luka Zahović ODHAJA iz MARIBORA!? Nov klub pa ... VELIKANSKO PRESENEČENJE!?

Grega Wernig
Se bo Maribor moral v drugem delu sezone znajti brez najboljšega strelca?

Najboljši strelec Maribora in slovenske prve lige Luka Zahović bi lahko v naslednjih dneh zapustil Ljudski vrt. Vsaj če gre verjeti poročanju Nogomanie, ki trdi, da se je za tudi v tej sezoni najboljšega strelca Maribora (skupaj z Janom Mlakarjem) močno ogrel izraelski prvoligaš Beitar iz Jeruzalema. 

Ne samo to, Nogomania poroča, da naj bi bil Zahović pripravljen sprejeti ponudbo izraelskega snubca, omenjeni medij pa še dodaja, da bi lahko veliko vlogo pri prestopu odigral Dudu Dahan, izraelski agent, ki je v preteklosti že velikokrat sodeloval z Mariborom. Ne nazadnje so v Ljudskem vrtu še nedolgo nazaj igrali njegovi klienti Marvan Kabha, Sintayehu Sallalich in tudi Lior Inbrom. Slednji trenutno igra ravno za - Beitar Jeruzalem!



Izraelski prvoligaš je sicer v letošnji sezoni precej skromen. Čeprav imajo bogate lastnike, so po 18 krogih v izraelskem prvenstvu trenutno na skromnem 10. mestu, slavil je vsega štirikrat. Ker imajo pri Beitarju ogromne težave v napadu, si seveda želijo v svoje vrste pripeljati napadalca, ki bi znal dosegati gole v seriji in kot vse kaže je izbor padel ravno na Luko Zahovića. 

Nobena skrivnost ni, da pri Mariboru iščejo tujega snubca za svojega najboljšega strelca, a hkrati drži tudi to, da so si verjetno predstavljali, da bo na njihova vrata potrkal precej eminentnejši klub od Beitarja. A izraelski prvoligaš ima denar, bojda lahko plača do 2 milijona evrov odškodnine, zato zares ne bi bilo presenečenje, če bi se Luka Zahović še drugič v svoji karieri podal na tuje. Prva epizoda pri nizozemskem Heerenveenu se je izkazala kot popoln polom, a zdaj je situacija seveda precej drugačna. Danes je Luka Zahović članski reprezentant, najboljši strelec prve lige iz prejšnje sezone in nekdo, ki je pripravljen na nov izziv. Ga bo našel v Izraelu?

Članki iz rubrike