Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 15.01.2019 13:55:18

Jose Mourinho je bil brezposeln manj kot mesec dni, zdaj že ima NOVO SLUŽBO

Arhiv Ekipe
Portugalec in Manchester United sta se razšla 18. decembra.

Od njegovega odhoda iz Old Trafforda ni minil niti mesec, Mourinho pa se že lahko pohvali z novo zaposlitvijo - podpisal je pogodbo s televizijskim kanalom beIN Sports. Opravljal bo naloge strokovnega komentatorja, predvsem med tekmami premier lige.

Mourinho se je pridružil številnim nogometnim zvezdnikom, ki komentirajo tekme na katarski televiziji: Zlatanu Ibrahimoviću, Paulu Scholesu, Ruudu Gullitu, Arsenu Wengeru, Marcelu Desaillyju, Yayi Toureu, Nemanji Vidiću, Wesleyju Sneijderu in Graemeu Sounessu.



Gospod posebni je kakopak poskrbel, da je v tej izbrani družbi - poseben. Nihče med preostalimi komentatorji namreč nima tako velikega honorarja, kot Mourinho - 67 tisoč evrov na posamezno tekmo. No, 55-letni strokovnjak ima še iz pogodbe z Manchestrom Unitedom klavzulo, da kljub temu, da je pri rdečih vragih dobil odpoved, v javnih nastopih ne sme komentirati ne Manchestra Uniteda ne ničesar drugega, ki je povezano s tem klubom.

Mourinho bo v svoji novi službi debitiral v četrtek, ko bo komentiral tekmo azijskega pokala med Katarje in Savdsko Arabijo. Dva dni pozneje bo s svojimi strokovnimi ocenami pospremil derbi angleškega prvenstva med Arsenalom in Chelseajem. Zanimivo bo videti, kako uspešno se bo izogibal omenjanju Manchestra Uniteda.

Članki iz rubrike