gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 15.01.2019 15:02:28

Srbi trdijo: Finale nogometne lige prvakov bo v BEOGRADU!

Ali je na tem kaj resnice?

Veliki finale letošnje sezone najelitnejšega nogometnega klubskega tekmovanja na svetu bo na sporedu v Madridu, in sicer na domačih tleh Atletica Madrida. Jan Oblak bo zaradi tega s soigralci zagotovo še dodatno motiviran, a že na prvi stopnički izločilnih bojev ga čaka morda celo najtežji tekmec. Juventus bo vsekakor precejšen zalogaj, a izbranci Diega Simeoneja so v preteklosti že večkrat dokazali, da so kos tudi najtežjim izzivom.


Uefa je pred časom že izbrala tudi naslednje prizorišče finala lige prvakov. 65. finale bo leta 2020 odigrano v Turčiji, spektakel pa bo gostil instanbulski olimpijski stadion. Kaj pa prihodnja finala? Krovna evropska nogometna organizacija z Aleksandrom Čeferinom o tem še ni odločala, srbski mediji pa danes poročajo, da obstaja velika verjetnost, da bo leta 2025 finale na sporedu prav pri njih.

Kot trdijo, si želi Uefa v prihodnjih letih organizirati finale tega tekmovanja v naši regiji, veliki favorit za organizacijo tega dogodka pa je beograjski nacionalni stadion, ki bo dokončan leta 2022, tri leta kasneje pa naj bi bil tudi nared za organizacijo tako velikega dogodka. Sprejel bo 60.000 gledalcev, v največji meri naj bi ga financirala srbska vlada, ki bo v ta namen odštela 150 milijonov evrov.

Značke: liga-prvakov, beograd

Članki iz rubrike