mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
2 04.01.2019 06:35:44

Navijači Olimpije se šalijo: TO JE PRAVI KLUB ZANJ! Preprosto NEVERJETEN SNUBEC za nekoč sila vročega zmaja

ALESFEVZER.COM
Bo Kingsley Boateng res odšel v - Bosno in Hercegovino?!

Eden tistih, ki so jeseni v dresu Olimpije pokazali sila blede predstave, je tudi Kingsley Boateng. Krilni napadalec je sicer zabil šest golov na sedemnajstih tekmah, kar je povsem solidna bera, toda če bi prešteli vse priložnosti, ki jih je zapravil … Huh, teh je bilo res tako veliko. Tako veliko, da ga skorajda ni navijača kluba iz Ljubljane, ki bi kaj prida obžaloval, če bi Boateng odšel drugam. In ni nemogoče, da dejansko bo. Kot poročajo tuji mediji, je Italijan ganskih korenin dobil prvega snubca. To pa je, ne boste verjeli, kar – Borac!

Toda ali je takšen prestop sploh možen? Bi nekdo, ki je bil še nedolgo tega mladi italijanski reprezentant, dejansko lahko privolil v selitev v drugo ligo BiH?! No, pustimo se presenetiti, v vsakem primeru so v Banjaluki priznali, da želijo nogometaša, ki je nekoč znanje nabiral celo pri slovitem Milanu.

"Aktivno delamo na okrepitvah, naša želja je Kingsley Boateng iz Olimpije," je priznal Vico Zeljković, predsednik Borca, nekdanjega jugoslovanskega prvoligaša, in dodal: "Do pravoslavnega božiča bo vse jasno. Takrat imamo sestanek z Milanom Mandarićem v Ljubljani. Lahko le omenim, da bi Ljubljančani še naprej plačevali plačo nekdanjega mladega reprezentanta Italije." Pa razumi, če lahko! Dogaja se čisto prava čistka, Olimpija pa bi plačevala igralce za druge klube. In to ne slabo plačane igralce, da ne bo pomote … Narobe svet.

boateng
alesfevzer.com

Članki iz rubrike