stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 03.01.2019 18:46:43

HUH, kakšen posel so si zamislili pri Juventusu: Ste za MENJAVO?!

Reuters
Že nekaj časa se govori o tem, da bo Aaron Ramsey zapustil Arsenal.

Med njegovimi snubci se je znašel tudi Juventus, ki se je očitno močno ogrel za 28-letnega valižanskega vezista. Tako močno, da si ga želi pripeljati že v tem prestopnem roku.

Ramseyu poleti poteče pogodba, zato bi Londončane takrat lahko zapustil brez odškodnine. Pri Juventusu ne računajo na to možnost, saj v Ramseyju vidijo igralca, ki bi jim lahko pomagal do zmage v ligi prvakov.

Zato so pri stari dami pripravili peklenski načrt, po katerem bi Valižana lahko dobili že ta mesec. In sicer so si zamislili, da bi v nasprotni smeri poslali Samija Khediro. Italijanska spletna stran Calciomercato zatrjuje, da je prav Nemec tisti, ki si ga Unai Emery želi videti v svoji ekipi. Če gre temu verjeti, potem je le malo ovir na poti do uresničitve menjave.



Ramsey je v tekoči sezoni zbral 18 premierligaških nastopov, na katerih je zabil dva gola in prispeval šest asistenc. Trikrat je igral v ligi Europa in zabil enkrat, tri nastope pa ima tudi v ligaškem pokalu.

Enaintridesetletni Khedira je za Juventus nastopil na devetih srečanjih v vseh tekmovanjih in prispeval en zadetek. Ob tem je treba poudariti, da je imel kopico težav s poškodbami. Zaradi težav z mišico je izpustil nekaj tekem v septembru, potem je manjkal ves oktober, ko je šlo za strgano mišico, cel mesec pa mu je odnesla tudi novembrska poškodba gležnja.

Pri sloviti Gazzetti dello Sport so objavili pogoje sodelovanja, ki jih je Juve tudi že predstavil Ramseyju. Slednji bi v podpis dobil petletno pogodbo, ki bi mu letno lahko navgrla sedem milijonov evrov neto. Osnovna plača bi znašala 5,5 milijona evrov, 1,5 milijona evrov pa bi prinesel bonus, ki bi ga bil deležen, če bo odigral 70 odstotkov vseh klubskih tekem v sezoni.

Članki iz rubrike