900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
3 11.12.2018 06:41:55

Nejc Vidmar v RESNIH TEŽAVAH?! Njegove besede ODMEVAJO, Mandariću ne bodo všeč!

Martin Metelko
Nejc Vidmar po tekmi z Gorico postregel s sila zanimivimi besedami.

V Novi Gorici je po letu dni spet zaigral na prvoligaški tekmi, po zmagi nad Gorico pa je Nejc Vidmar postregel z besedami, ki še kako odmevajo. Vratar Olimpije je poudaril, da slavje posveča tako vsem v strokovnem štabu, ki ga vodi odhajajoči Zoran Barišić, kot tudi Branku Iliću in Roku Kronavetru, ki v Novi Gorici nista igrala. Uradno zaradi poškodbe, neuradno zato, ker sta na stranskem tiru.

"Vemo, kaj se je dogajalo v zadnjih tednih. Res si ne morete predstavljati, kako težko je bilo, kaj so morali preživljati nekateri igralci. Zmaga je za vse nas, vključno s kapetanom Brankom Ilićem in zvezdnikom Rokom Kronavetrom, ki je zaslužen za tiste zgodovinske trenutke … Pa za strokovni štab … Veselili smo se, kot da bi bili prvaki. Včasih takšne malenkosti štejejo in zmagali smo zanje," je dejal Vidmar, ki je – zanimivo – povsem izvzel predsednika Milana Mandarića. Bi zaradi tega lahko imel celo težave?! Kdo bi vedel, Mandarić je sila nepredvidljiv človek …



Vprašanju o tem, ali se je Avstrijec res že poslovil od nogometašev, se Vidmar ni mogel izogniti: "To je težko vprašanje. Mi, nogometaši, smo tukaj, da opravimo svoje delo. Odgovarjali pa bodo drugi. Vsakega trenerja smo sprejeli medse, vedno smo garali, kot smo le lahko. Nikdar nismo bojkotirali, kot sem slišal, da naj bi. To lahko zagotovim! Trudili smo se za vsakega trenerja. In za vsakega, ki je izgubil službo, nam je bilo žal. Ampak nismo mi tisti, ki odločamo. Vse boste izvedeli v pravem trenutku. Kar govorimo v garderobi, pa naj tudi tam ostane. O vsem boste obveščeni. Rekel bi le, da je bila ta tekma, ta zmaga za vse v strokovnem štabu. Ter za igralce, ki so bili na klopi in na tribuni. Še posebej zanje."

Barišić naj bi danes dokončno izgubil službo, čeprav je v treh mesecih v Ljubljani doživel vsega en poraz.

Članki iz rubrike