miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

eduard potop Svet24.si

Morski Triglav bo dosegel v 45 sekundah

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

nu
nu
1 11.12.2018 06:33:33

Po VIJOLIČASTI zdaj ZELENO-BELA?! SUPER VROČI Nusmir Fajić dobil ZANIMIVO PONUDBO, toda …

Bo Nusmir Fajić zamenjal delodajalca?

Na 14 tekmah je zabil kar 18 golov, nič čudnega torej, da je Nusmir Fajić vroč, da bi težko bil bolj. Pa čeprav igra le v eni od dveh drugih lig Bosne in Hercegovine. Nekdanji član Maribora, ki se je od vijoličastih poslovil na bolj klavrn način, je pričakovano že dobil prvega snubca. In ni nemogoče, da bo igral kar v: zeleno-belem! Hoče ga namreč Ried, avstrijski drugoligaš, ki se resno bori za preboj med najboljše.

Toda pri Veležu niso nič kaj prida navdušeni nad idejo, da bi Fajić zapustil Mostar. "Nusmir nima samo ene ponudbe, ima jih več. Res pa je, da je ena iz Avstrije. Če bo dobil res zelo dobro ponudbo, lahko odide. Toda kar je zdaj v igri, ni nič ekstremnega. Njemu to dolgoročno ne predstavlja nič posebnega. Poleg tega imamo mi z njim dolgoročne načrte. Želimo, da bi ostal v Mostarju. Radi bi mu rešili nekatere življenjske stvari. Zato smo se tudi dogovorili za triletno pogodbo," je pojasnil trener Veleža Ibro Rahimić.

Enaintridesetletni Fajić se je k Veležu preselil letos iz Krupe. Pred tem je igral tudi za številne druge klube, kot član Maribora in Mure pa je v 1. SNL zabil 45 golov na 92 tekmah.

Članki iz rubrike