Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 10.12.2018 21:21:49

V Barceloni načrtujejo PRESTOPNO BOMBO: V igri je krepko prek 200 milijonov evrov!

vszi
Očitno bo šlo tokrat zares.

Angleški mediji so prišli do informacije, ki je zatresla nogometno dogajanje na Otoku. Pri Daily Staru zatrjujejo, da pri Barceloni pripravljajo peklenski načrt, po katerem bodo poleti okrepili svoj napad. Še več, pri tem, da bi uresničili svojo željo, naj tudi denar ne bi predstavljal nikakršne ovire.

Za kaj sploh gre? Barcelona naj bi bila pripravljena približno enako vsoto kot jo je dobila za Neymarja, zapraviti za napadalca, ki bi zamenjal Luisa Suareza. Poleti naj bi tako ponudila 200 milijonov funtov - približno 221 milijonov evrov - za člana Tottenhama Harryja Kana.


Obstaja kar precejšnja verjetnost, da bodo Londončani svojega prvega zvezdnika celo pripravljeni prodati, saj jih je gradnja stadiona drago stala in bo treba napolniti klubsko blagajno. Dejstvo je, da Spursi Kana nikakor ne bodo dali 'pod ceno', dobrih 220 miljonov evrov pa se zdi vsota, ki jo bodo zelo težko zavrnili. Pri Daily Staru so prepričani, da je stvar zelo, zelo verjetna in resna, o njej govorijo kot o senzaciji poletnega prestopnega roka.

Res je, da se Katalonci zanimajo tudi za Kyliana Mbappeja in Antoina Griezmanna, omenja se celo Brazilec Richarlison, ki blesti v Evertonu, toda Kane naj bi bil vendarle prva izbira. Navijači Tottenhama pa že obupujejo, saj se nekako ponavlja zgodba, ki so jo doživeli z Garethom Balom in Luko Modrićem, ki sta zapustila klub in se odpravila v Španijo. Sicer sta odšla v Madrid, toda to so detajli, ki ne zanimajo nikogar.

Mogoče bo imela Barcelona konkurenco v Realu, ki se je že pred časom spogledoval s Kanom, a Florentino Perez takrat ni bil pripravljen odšteti zahtevanega zneska. Če se bo zanj zanimala Barcelona, bi v Realu mogoče začeli razmišljati nekoliko drugače in velikemu tekmecu skušali pokvariti načrte ...

Članki iz rubrike