tovornjakar Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 10.12.2018 17:37:49

KAAAJ? Nesojeni trener nogometašev Olimpije ZVEZDA RESNIČNOSTNEGA ŠOVA (foto+video)

Življenjske poti so pogosto presenetljive, tako lahko nekoga povsem nepričakovano tok dogodkov odpelje daleč stran. Od športa, denimo.

Angleški nogometni strokovnjak Harry Redknapp od vodenja Birminghama že več kot leto dni nima zaposlitve. Bržčas ga je tudi to prisililo, da je pri 71 letih skušal doživeti še kaj drugega.

Sprva je nameraval sodelovati v plesni televizijski oddaji, vendar je po prvi vaji ugotovil, da za to dejavnost ni ravno nadarjen. "Ko sem petkrat pohodil plesno učiteljico, sem ugotovil, da nisem dober plesalec," je dejal.


Naposled se je udeležil resničnostnega šova "I'm a Celebrity Get Me Out of Here" - nekakšnega tritedenskega preizkusa preživetja v divjini. Za znane osebnosti. V Avstraliji, kjer je narava še bolj enokrnjena, še bolj prvinska, še bolj kruta in neizprosna.

Redknapp, ki je bil pred časom v kombinacijah za mesto trenerja pri Olimpiji, saj se z Milanom Mandarićem dobro poznata še iz časov delovanja pri Portsmouthu, se je v televizijskem resničnostnem šovu zelo dobro odrezal. Prišel je v finale, kjer je bil na koncu boljši od filmskih igralcev Johna Barrowmana in Emily Atack.

Za sodelovanje v oddaji je prejel pol milijona britanskih funtov.

Članki iz rubrike