zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 23.11.2018 00:03:25

IZJEMNO, preprosto NEVERJETNO! Green Dragonsi PO TEKMI pripravljajo EPSKO ZABAVO v – GARAŽI!

Jurij Kodrun
Pred tekmo bodo korakali po zaprti Dunajski cesti, in sicer od bežigrajskegastadiona proti Stožicam, po koncu obračuna pa odšli na koncert, ki bo v – garaži!

V športnem parku v Stožicah je bilo od njegovega odprtja dalje kakopak že ogromno koncertov, včeraj je bil v dvorani zapet tudi legendarni kanadski roker Bryan Adams. Toda še nikdar se ni zgodilo, da bi nekdo zbrani množici zapel in zaigral v – garažni hiši. No, nocoj se bo zgodilo tudi to. V garaži pod športnim parkom se bo ob 22. uri namreč začel koncert skupine Big Foot Mama, s katerim bodo člani navijaške skupine Green Dragons uradno zaključili slavje 30. obletnice svojega obstoja.

Zadeva bo vsekakor vredna ogleda, toda za tiste, ki danes prvič slišite za koncert po tekmi med Olimpijo in Muro, sledi nekoliko slabša novica: vstopnice, ki so (bile) na voljo po šest evrov, so bolj kot ne že pošle. Če jih je še kaj ostalo, so na prodaj v lokalu Krt streljal stran od stožiškega športnega parka.

green dragons
Jurij Kodrun

V posebej prirejenem delu garaže bo sicer prostora za okrog 400 ljudi, stregli bodo tudi pijačo, navijači obljubljajo več kot ugodne cene. Ob tem so organizatorji vse tiste, ki se bodo "žurke" udeležili, pozvali, naj nikar ne kurijo pirotehničnih sredstev, saj "prostor zares ni primeren za kaj takšnega" …

ŠE MARSIKAJ DRUGEGA O NOCOJŠNJEM SPEKTAKLU V STOŽICAH SI LAHKO PREBERETE V PETKOVI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN! TEKMI MED OLIMPIJO IN MURO SMO NAMENILI KAR ŠEST STRANI, VSE TO IN ŠE VEČ PA SI LAHKO PREBERETE TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike