Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 23.11.2018 00:02:58

NEMOGOČE! Za navijače bi bilo SANJSKO, zeleno-beli priznali: reprezentant je PREDRAG!

Martin Metelko
Kje bo kariero nadaljeval Robert Berić?

Slovenski reprezentančni napadalec Robert Berić na klubski sceni preživlja pravo nočno moro. Čeprav je imel poleti na mizi kar nekaj ponudb, tudi iz Rusije in Ukrajine, se je odločil ostati pri Saint-Etiennu. Toda to je bila napaka, saj ne igra skoraj nič. V ligue 1 je v tem tekmovalnem letu zbral le štiri nastope, na zelenicah je preživel ubogih 83 minut. Ker mu poleti še poteče pogodba, je bolj kot ne že znano, da je njegova zgodba pri Saint-Etiennu zaključena. Vprašanje je le, ali bo drugam odšel že januarja, ali šele po koncu sezone.

Pred dnevi so se francoski mediji razpisali, da se je za Berića vnovič ogrel tudi Rapid, kjer je Krčan pred prestopom v Francijo že navduševal, saj je gole zabijal kot po tekočem traku. Nato so se oglasili tudi Dunajčani, ki so priznali, da jih je Berić poleti precej zanimal, toda zdaj prestop ni več aktualen. In to zaradi sila tehtnega razloga.

"Poleti smo se pogovarjali, toda ideja ni izvedljiva. Berić ima visoko plačo, previsoko za Rapid. Ne načrtujemo, da bi se vrnili v bitko zanj," je pojasnil generalni direktor dunajskega velikana Fredy Bickel. Saint-Etienne naj bi sicer pred meseci za Berića zahteval kar pet milijonov evrov!

robert beric saint etienne
vszi

Članki iz rubrike