Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.11.2018 19:44:21
Deli članek:

FENOMENALEN POSEL! Barcelona naj bi POVSEM BREZPLAČNO v klub pripeljala enega najboljših ...

Reuters
Barcelona

Kakšen posel bi to bil!

Če gre verjeti Mundu Deportivu, potem bo Barcelona že kaj kmalu sklenila fantastičen posel. Katalonski gigant je namreč lovke vrgel na enega najboljših vezistov PSG-ja in francoskega reprezentanta Adriena Rabiota, ki je pred leti veljal za enega največjih francoskih talentov. 

Reuters
Barcelona se že dlje časa zanima za 23-letnega osrednjega vezista, ki bi zaostril konkurenco v zvezni vrsti aktualnih španskih prvakov in po poročanju omenjenega medija bi že kaj kmalu lahko prišlo do dogovora. In kar je pri vsem skupaj najboljše za Barco? Da jim ne bo treba za Francoza odšteti niti enega samega evra. Rabiotu namreč po koncu sezone poteče pogodba s Parižani, nove bojda noče podpisati, čeprav se je baje Nasser Al-Khelaifi osebno angažiral pri prepričevanju vezista, zato bi lahko Rabiot že januarja z Barcelono podpisal predpogodbo in se poleti na Camp Nou preselil kot prost nogometaš. 


Mundo Deportivo še piše, da naj bi tehnični direktor Barcelone Eric Abidal že vzpostavil kontakt z Rabiotom, ki naj bi že dahnil da Barceloni ...