cavazza boris 40_6_120 Odkrito.si

Borisa Cavazzo zadela kap

Madeleine McCann Svet24.si

Primer izginule Maddie: ne ena, dve!

Toše Proeski in Dolores Lambaša Petisvet.si

Na cesti, ki je vzela Tošeta, slišijo otroški ...

lokalne volitve 2018, volilna skrinjica Svet24.si

Slavili neodvisni kandidati, poraženke znova ...

masa del mar Svet24.si

VIDEO: Orjaški val pljusknil do tretjega ...

52CF59DF-466B-4212-A4B7-523E463AD708 Najstnica.si

Top najstnica 2018 je Zoja Šuc

kayo333 Njena.si

Misteriozni Kayo se je poslovil

nu
nu
2 09.09.2018 08:45:09

GREEN DRAGONSI napovedujejo INVAZIJO v FAZANERIJO in zahtevajo več vstopnic. Tule je odgovor MURAŠEV!

Aleš Cipot/Fotolens
Prihodnji konec tedna bodo ljubljanski zeleno-beli po daljšem času spet gostovali na ravnici.

Sobočani so na reprezentančni premor odšli dobro razpoloženi. Na uvodnih sedmih preizkušnjah med elito so dvakrat zmagali, trikrat igrali neodločeno ter dvakrat ostali praznih rok, kar jih uvršča v sredino lestvice.

"Če bi nam kdo pred začetkom prvenstva ponudil takšen izkupiček, bi ga nemudoma sprejel. Takoj bi podpisal. Saj smo zadovoljni, o tem ni dvoma, toda težko se je znebiti občutka, da bi lahko imeli tudi več točk. Precej več. Ko se spomnim tekem z Rudarjem, Krškim, Gorico, tudi s Triglavom … Glede na prikazano bi si gotovo zaslužili več, toda prav gotovo je najpomembnejše spoznanje, da smo pokazali konkurenčnost. Ekipa je mlada, primanjkuje ji izkušenj in bo gotovo še rasla. Prostora za napredek je dovolj, nedvomno smo sposobni biti boljši. In bomo boljši," pravi podpredsednik in športni direktor črno-belih Denis Rajbar.

Medtem so muraši misli usmerili v sredin spopad z Rudarjem v osmini finala pokalnega tekmovanja v Fazaneriji, nato pa se bo začelo odštevanje do vročega prvenstvenega obračuna, v osmem krogu (16. septembra) prihaja v Mursko Soboto ljubljanska Olimpija. To bo tekma, na kateri bo na zeleno-beli klopi debitiral nov trener Zoran Barišić in bržčas je tudi to eden od razlogov, da je v prestolnici zaznati povečano zanimanje navijačev za pot v Prekmurje. Green Dragonsi so napovedali celo invazijo in pozvali vodstvo Mure, da poveča prostor na stadionu, ki je namenjen gostujočim navijačem. "Videl sem njihov poziv. Hja, opazno je, da jih že dolgo ni bilo v Fazaneriji, prostor, namenjen gostujočim privržencem, smo povečali že pred časom," se je odzval Denis Rajbar, a sodeč po utripu v prestolnici, bi ta ’sektor’ očitno utegnil biti premajhen. "Olimpija je zaprosila za 300 vstopnic. In toliko jih bo dobila,« je razkril podpredsednik in športni direktor Sobočanov ter zavrnil možnost, da bi morda lahko ugodili ljubljanski prošnji za še več kart. »Ne, to ne pride v poštev, to ne bo mogoče. Ker bomo stadion napolnili z našimi navijači. Mislim, da to glede na povpraševanje ne bo pretiran problem."

Članki iz rubrike