Legenda pravi, da naj bi kača Evi najprej ponudila šop banan Odkrito.si

Hrana, ki obljublja vroč seks

tomislav Svet24.si

Hrvaška žaluje: 63-letnik je Tomislava ubil ...

preklinjanje 2 Petisvet.si

Šokantno dognanje: če preklinjate, ste pametnejši

lynda blanchard doug jones tw Svet24.si

Blanchardova plačala za svoj stolček? V ...

Elsa Hosk Svet24.si

FOTO: Je to najlepši angelček Victoria's Secreta?

ribič pepe Njena.si

Ribič Pepe v težavah

boris kobal bobo2 Njena.si

Boris Kobal gre takole po nakupih

nu
nu
2 09.09.2018 08:45:09

GREEN DRAGONSI napovedujejo INVAZIJO v FAZANERIJO in zahtevajo več vstopnic. Tule je odgovor MURAŠEV!

Aleš Cipot/Fotolens
Prihodnji konec tedna bodo ljubljanski zeleno-beli po daljšem času spet gostovali na ravnici.

Sobočani so na reprezentančni premor odšli dobro razpoloženi. Na uvodnih sedmih preizkušnjah med elito so dvakrat zmagali, trikrat igrali neodločeno ter dvakrat ostali praznih rok, kar jih uvršča v sredino lestvice.

"Če bi nam kdo pred začetkom prvenstva ponudil takšen izkupiček, bi ga nemudoma sprejel. Takoj bi podpisal. Saj smo zadovoljni, o tem ni dvoma, toda težko se je znebiti občutka, da bi lahko imeli tudi več točk. Precej več. Ko se spomnim tekem z Rudarjem, Krškim, Gorico, tudi s Triglavom … Glede na prikazano bi si gotovo zaslužili več, toda prav gotovo je najpomembnejše spoznanje, da smo pokazali konkurenčnost. Ekipa je mlada, primanjkuje ji izkušenj in bo gotovo še rasla. Prostora za napredek je dovolj, nedvomno smo sposobni biti boljši. In bomo boljši," pravi podpredsednik in športni direktor črno-belih Denis Rajbar.

Medtem so muraši misli usmerili v sredin spopad z Rudarjem v osmini finala pokalnega tekmovanja v Fazaneriji, nato pa se bo začelo odštevanje do vročega prvenstvenega obračuna, v osmem krogu (16. septembra) prihaja v Mursko Soboto ljubljanska Olimpija. To bo tekma, na kateri bo na zeleno-beli klopi debitiral nov trener Zoran Barišić in bržčas je tudi to eden od razlogov, da je v prestolnici zaznati povečano zanimanje navijačev za pot v Prekmurje. Green Dragonsi so napovedali celo invazijo in pozvali vodstvo Mure, da poveča prostor na stadionu, ki je namenjen gostujočim navijačem. "Videl sem njihov poziv. Hja, opazno je, da jih že dolgo ni bilo v Fazaneriji, prostor, namenjen gostujočim privržencem, smo povečali že pred časom," se je odzval Denis Rajbar, a sodeč po utripu v prestolnici, bi ta ’sektor’ očitno utegnil biti premajhen. "Olimpija je zaprosila za 300 vstopnic. In toliko jih bo dobila,« je razkril podpredsednik in športni direktor Sobočanov ter zavrnil možnost, da bi morda lahko ugodili ljubljanski prošnji za še več kart. »Ne, to ne pride v poštev, to ne bo mogoče. Ker bomo stadion napolnili z našimi navijači. Mislim, da to glede na povpraševanje ne bo pretiran problem."

Članki iz rubrike