Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
7 09.09.2018 08:22:48

DARKO MILANIČ po visokem porazu pred 10.000 gledalci: ‘Ven nam je udarilo’ veliko zadev! Navijači? Oni so ...

Na Reki so se v sobotnem večeru vrnili v preteklost. Po več kot tisoč dneh so se Matjaž Kek in njegovi varovanci znova vrnili na Kantrido in odigrali prijateljsko tekmo z Mariborom, kar je pod legendarno steno privabilo več kot 10 tisoč gledalcev.

Vijoličasti so se predstavili v slabi podobi, rezultat je bil temu primeren, gostitelji so slavili s kar 4:0 (3:0). "Jasno je po tako visokem porazu težko izbrati pozitivne zadeve, vendar je dejstvo, da smo igrali v postavi, ki ni optimalna zaradi odsotnosti reprezentantov in igralcev, kateri imajo težave s poškodbami. Začetek je še bil soliden, potem pa smo proti ekipi, ki nas je nekoliko počakala, izgubili tisti pravi trenutek. Po zadetku smo bili bistveno preveč nepotrpežljivi, odprti. Preveč avtocest je nastalo vsepovsod do naših vrat in nismo več uspeli obdržati dogovora. V drugem polčasu sem hotel umiriti zadeve, z menjavami se je to tudi zgodilo. Ampak smo pred tem preveč visoko napadali nasprotnika, kar se nam ni obrestovalo," je povedal trener Darko Milanič.

kantrida dw
Mariborčani so klonili pred izjemno kuliso. "Zaradi njihovega praznika je bilo ozračje odlično. Toda v velikem številu so prišli tudi naši navijači, ki sem jih slišal skozi celotno tekmo. Oni so svoje oddelali zelo dobro, mi na igrišču žal ne. Škoda, da jim nismo omogočili zadovoljstva z našo boljšo igro. Res je bil nasprotnik zelo učinkovit, mi pa nismo zadržali mirnosti, kompaktnosti. Če se lahko tako izrazim, nam je na tej tekmi udarilo ven veliko zadev, a se bomo zbrali in nadaljevali svoje delo kot doslej. Po napornih dveh mesecih bo pomembno spet nabrati energijo. V prvenstvu nam gre dobro in nujno je ostati na tej poti. Da bi s pokalno tekmo, ki nas čaka v sredo v Ljubljani, potem pa v soboto v Krškem nadaljevali, tako kot smo končali prejšnji teden," pravi trener zasedbe iz Ljudskega vrta.

Članki iz rubrike