Legenda pravi, da naj bi kača Evi najprej ponudila šop banan Odkrito.si

Hrana, ki obljublja vroč seks

nudizem Svet24.si

Katarina in Dušan v hrvaškem kampu, kjer gostje ...

barve Petisvet.si

Barvna energijska podpora od 20. do 26. julija

Modroobročkasta hobotnica Svet24.si

VIDEO: Turista nevede rokovala s smrtonosnim ...

8da716277e_62209401 Svet24.si

Žalostna Rasema znova v šov po ljubezen

natalija kolšek Njena.si

Ta lepotec je sin Natalije Kolšek!

alfi nipic1 Njena.si

Vidno shujšani Alfi Nipič

nu
nu
4 08.09.2018 18:50:46

Selektor Kavčič se zaveda najslabšega starta na čelu slovenske reprezentance in TAKOLE ODGOVARJA KRITIKOM

Martin Metelko
Tomaž Kavčič na čelu slovenske reprezentance svojega mandata ni začel najbolje.

Kaj najbolje, po statistiki sodeč se lahko 'pohvali' celo z najslabšim startom od vseh selektorjev na čelu slovenske izbrane vrste (trije porazi in zmaga).

Tega se zaveda in takole odgovarja na tiskovni konferenci v Nikoziji. "Seveda je težko primerjati, saj so različni časi iz različne okoliščine, se pa tega dejstva zavedam in odgovornost zanj je moja," je uvodoma pristavil. Glede pritiska pa takole:

"Pritisk pa je na tem položaju tako ali tako nekaj normalnega in ne verjamem, da je zaradi tega kaj večji."

Takole pa je pokomentiral odsotnost Kevina Kampla, ki je že včeraj zaradi poškodbe zapustil reprezentanco. "Vedno igraš brez nekoga, Kevin je kakovosten, ampak je poškodovan in bomo igrali brez njega. Poznalo se bo, ampak ga morajo drugi nadomestiti. Vedno bo kdo manjkal, tako pač je," je na novinarski konferenci v Nikoziji dejal Kavčič in poudaril, da je cilj zmaga in da bodo vse naredili, da jim bo uspelo.

"Rad bi videl kompaktno, čvrsto Slovenijo, v kateri diha eden za drugega, da tako dosežemo to zmago," je svoje videnje o tem, kaj bo potrebno narediti za uspeh, povedal selektor, ki je dodal, da po neuspešnem začetku mandata (trije porazi in ena zmaga) ne beži od odgovornosti.

Povečal se je tudi pritisk, ki ga bo skušal zmanjšati tudi z nekaterimi spremembami v ekipi, menjati bo moral že omenjenega Kampla, zelo verjetno pa bodo spremembe tudi v napadu. O konkretnih imenih ni želel govoriti.

Zato pa je povedal, kaj si misli o nedeljskem tekmecu. "Ciper ni ekipa, kot sta, denimo, San Marino ali Malta, pa spoštovanje tudi njima. Ciprčani imajo nenazadnje dve ekipi v evropskih tekmovanjih. Tako da je ekipa, ki jo spoštujemo, cenimo, tudi Norvežani so imeli z njimi težave. Cenimo jih, ampak cenimo tudi sebe," je še povedal Kavčič.

Tekmo v Nikoziji na stadionu GSP, na katerem jutri kljub več kot 20.000 sediščem ne gre pričakovati prav peklenskega vzdušja (bo pa temperaturno bolj vroče), bodo sodili Latvijci Andris Treimanis, Haralds Gudermanis in Aleksejs Spasjonikovs.

Članki iz rubrike