Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 25.06.2018 12:58:22

Po ODMEVNEM prestopu še ODMEVNA zmaga: Slovenski prvoligaš ugnal reprezentanco, ki je bila blizu uvrstitve na SP

Nikola Miljković
Nadvse zanimiva prijateljska preizkušnja v Beljaku.

Slovenski prvoligaši nadaljujejo priprave na prihajajočo sezono in igrajo številne prijateljske preizkušnje, nadvse zanimiva je za Velenjčani, ki so bili pred dnevi v središču pozornosti zaradi odmevnega prestopa Jake Bijola, ki je obljubil zvestobo ruskemu CSKA-ju.

Zdaj je nogometašem Rudarja uspela še odmevna zmaga. Odpravili so se v Beljak, kjer so merili moči z nikomer drugim kot reprezentanco Sirije, ki je pri severnih sosedih na pripravah. Gre za izbrano vrsto, ki se je z Avstralijo do zadnjega borila za nastop na svetovnem prvenstvu v Rusiji, selektor Bernd Stange pa ima v Avstriji na voljo kar močno zasedbo. Med njimi je vsaj deset stalnih članov reprezentance, pridružilo pa se jim je nekaj obetavnih igralcev iz selekcij U-23 in U-21.

Varovanci Marijana Pušnika so se predstavili v pbetavni podobi in nekoliko presenetljivo zmagali z 2:1. med strelce sta se vopisala Trifković v prvem polčasu in Kamara v nadaljevanju. Knapi so imeli tudi nekaj sreče, saj so Sirijci dvakrat stresli okvir vrat in niso realizirali najstrožje kazni, vendar njihovega uspeha to ne zmanjšuje.

Za Rudar so v prvem polčasu igrali Malnar, Ćoralić (Aliaj), Vasiljević, Bolha, Pušaver, Pišek, Muič, Djair, Trifković, Radić in Šimunac, v nadaljevanju so bili na igrišču Malnar (Daničić), Aliaj (Ibraimoy), Vasiljević (Buljubašić), Tomašević, Verhovšek, Potokar, Šantek, Solomun, Pljava in Kamara.

Članki iz rubrike