mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 25.06.2018 12:04:52

Pri Barceloni imajo PEKLENSKI NAČRT: Hočemo zvezdnika svetovnega prvenstva!

Reuters
Katalonski velikan je ostal brez načrtovane poletne okrepitve.

Dolgo se je govorilo, da bo Barcelono v poletnem prestopnem roku okrepil Antoine Griezmann, ki je bil velika želja vseh v klubu. Toda francoski reprezentant se je na koncu odločil, da bo ostal zvest Atleticu in pri Barci so se morali hitro odzvati.

Še naprej iščejo igralca, s katerim bodo okrepili napadalni del moštva. Iz Katalonije prihajajo informacije, da bodo Philippeju Coutinhu namenili vlogo v zvezni vrsti, tako da se išče napadalec.

No ja, saj se ga niti ne išče več, ker so ga odgovorni že našli in tudi vzpostavili prvi stik z njim ter tudi njegovim trenutnim delodajalcem. Pri Barceloni so se namreč močno ogreli za člana PSV-ja iz Eindhovna in mehiškega reprezentanta Hirvinga Lozana.

Lozano
Reuters
Slednji je s svojimi igrami v Rusiji navdušil marsikoga, tako da se je kar nekaj klubov že spustilo v lov za njegov podpis. Pred časom sta se zanj zanimala tako Manchester City kot njegov mestni tekmec United, a je 22-letni krilni napadalec lani poleti iz domače Pachuce odšel v PSV. Nizozemski velikan je zanj odštel osem milijonov evrov, Lozano pa je že v prvi sezoni v novem okolju preprosto navdušil, v 34 nastopih se je podpisal pod 19 golov in 11 asistenc.

Fantova cena je v tem letu temu primerno (močno) poskočila, na spletni strani transfermarkt ga ocenjujejo na 25 milijonov evrov, medtem pa bo nizozemski prvak zanj verjetno skušal iztržiti še nekajkrat več denarja.

Članki iz rubrike