tina gorenjak Odkrito.si

Hude bolečine ustavile Tino Gorenjak?

premik ure Svet24.si

Premikanje ure: Slovenci na zimski, Hrvati na ...

Uroš Petisvet.si

V Medžugorju komunicira s Sveto Marijo, z ...

ljubljanska obvoznica, severna obvoznica Svet24.si

Ljubljanski avtocestni obroč z velikansko ...

princ harry Svet24.si

Princ Harry "odstavil" prijatelja, ker mu je ...

01_Tanja_Žagar Njena.si

Iskreno priznanje Tanje Žagar šokiralo gledalce

Jessie J Najstnica.si

Jessie J pokazala celulit in navdušila

nu
nu
0 25.06.2018 10:19:10

Mu bodo DOVOLILI? Maradona ŽELI SESTANEK z Messijem!

Maradona v Rusiji.
Reuters
Argentinci nikakor ne spijo mirno, veliko možnosti je, da se bodo finalisti zadnjega mundiala od tega senzacionalno poslovili že po skupinskem delu.

Tega si seveda ni upal napovedati nihče, v Argentini so bili pred turnirjem celo prepričani, da bodo Lionel Messi in druščina odšli zelo daleč, mogoče še stopničko dlje od turnirja pred štirimi leti, ko so jih v finalu ugnali Nemci.

Gavči morajo jutri nujno premagati Nigerijce, če sploh želijo razmišljati o napredovanju, o katerem bi v tem primeru odločil razplet dvoboja med Hrvati in Islandci. Pred srečanjem pa si je legendarni Diego Maradona, ki je v Rusiji že poskrbel za škandal, ko je kadil v VIP loži (nekateri so bili celo prepričani, da je tudi pod vplivom določenih substanc), zaželel, da bi se srečal z Messijem in druščino.

messi re
Reuters
Sedeminpetdesetletni Maradona si je zaželel, da bi fante pred ključnim obračunom še bolj 'našpičil' z motivacijskim govorom. Zdaj je vprašanje, ali mu bodo v argentinski reprezentanci to omogočili, oziroma dovolili.

Članki iz rubrike