zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
3 04.04.2018 08:40:21

Ne Maribor, glavna grožnja Olimpije so DOMŽALE! Trener Rožman razlaga, kako se bo prvenstvo zaključilo, če bo o prvaku odločala zadnja tekma z Olimpijo v Domžalah!

Martin Metelko
Domžalčane danes čaka zaostala prvenstvena tekma z Rudarjem, na kateri imajo rumeni priložnost ujeti in prehiteti Maribor.

Moštvo Simona Rožmana za vijoličastimi s tekmo manj in boljšo razliko v zadetkih trenutno zaostaja za tri točke, Olimpija svojim sosedom beži za navidez velikanskih 13 točk, toda Domžalčani se v tem trenutku zdijo celo nevarnejši Ljubljančanom, kot so Mariborčani.

V primeru današnje zmage nad Rudarjem bi se jim namreč približali na deset točk zaostanka, še vedno bi imeli tekmo manj od zmajev in pred seboj še dva obračuna z Olimpijo. Povedano drugače: če si Olimpija privošči samo en spodrsljaj, bi rumeni o svojih možnostih za naslov prvaka odločali sami.

Simon Rožman v današnji tiskani izdaji časopisa Ekipa SN priznava, da se v njegovi garderobi o tej možnosti pogovarjajo. »Iskreno povedano, s fanti se pogovarjamo 'vsebinske stvari'. To je bolj površna beseda, ampak v tem je zajeto vse. In če smo tu dobri, potem se mora to nekje poznati. Seveda je, ker sem tekmovalen človek, moja največja želja biti prvi. Sem pa realen, da ne bo konec sveta, če se to ne bo zgodilo. Pri igralcih je zelo podobno. Želja je velika, ne bomo pa se na tekmah prilagajali za vsako ceno. Če bomo nadaljevali uspešen niz, kar je glede na našo kvaliteto izvedljivo, potem želimo mešati štrene v boju za drugo mesto. Verjemite pa, da bomo naredili vse za to, da bomo v boju s tekmecem prav do konca,« je dejal Rožman in na vprašanje, kako bi se razpletlo prvenstvo, če bi o naslovu prvaka odločala zadnja tekma med Domžalami in Olimpijo, odgovoril takole: »To bi bila za nas lepa pravljica, ki bi se s pragmatično igro končala nam v prid.«

Članki iz rubrike